A FIFA 23 megjelenése már nagyon közel van, sokan elkezdték tervezni az új keretüket is.

A FIFA 23 megjelenése már nagyon közel van, sokan elkezdték tervezni az új keretüket is. A baj csak az, hogy az új Chemistry-rendszert kevesen látják még át, ezért is szuper, hogy már most aktív a közösség.

A FIFA 22 ciklusa több ízben is tele volt jó élményekkel, még akkor is, ha a játékmenetre néha lehetett panaszunk. Ez volt az az év, amikor már a top játékosok is sokkal elérhetőbb áron voltak megszerezhetők, így jóval többen elérték az álomhatárt a csapatukkal már a kompetitív időszakban. Nos, a FIFA 23-ban már cross-play piac lesz, ami még tovább bolondítja a marketet. Valószínűleg sokkal több eladó lap lesz a piacon, vagyis az árak is inkább alacsonyabbak lesznek, mint magasak.

Ezen az analógián elindulva, FUT Sheriff elkezdett posztolni kezdőcsapatokat, amik relatíve egyszerűen összeállíthatók, mégis a játék elején ütőképesnek számítanak majd. Íme egy olcsó kezdőkeret, aminek az alapjairól bárki el tud majd indulni a szeptember végi megjelenést követően:

Ha egy évvel ezelőtt látjuk ezt a keretet, akkor jó nagyot nevetünk, most viszont az látszik, hogy a kaotikusan összerámolt csapat is tud majd jól teljesíteni.

Én személy szerint a speciális pozícióváltásokat várom, ugyanis az a rendszer hatalmasat dobhat majd a kombinációs lehetőségeken.

Ezt olvastad már?

Mbappé készenlétbe rakta az EA-t a FIFA 23 miatt

 

×