Múlt héten elstartolt a Valorant világbajnokság, vagy ahogy hivatalos néven hívják, a Valorant Champins Tour 2022 Istanbul.

Múlt héten elstartolt a Valorant világbajnokság, vagy ahogy hivatalos néven hívják, a Valorant Champins Tour 2022 Istanbul. Regionálisan egész évben folytak a versenyek, a csapatok pedig kvalifikációs pontokat gyűjtöttek ezeken a rendezvényeken. A legtöbb pontot szerzők pedig éppen Törökországban feszülnek egymásnak.

A csoportmérkőzések érdekes lebonyolításban zajlanak, lényegében mind a négy csoport egy-egy kisebb rájátszásnak felel meg. Van győztes és vesztes ág is, vagyis már most hamarosan elbúcsúzunk egy halom csapattól.

Holnap (2022.09.07.) kezdődnek a csoportkör decider meccsei, vagyis négy csapat fellélegezhet, négy viszont válthatja is a jegyet haza.

Íme a csoportok eddigi eredményei:

A legjobban eddig a DRX, a Leviatán, az XSET, valamint az Optic teljesített. Közülük is leginkább a DRX eddig a legmeggyőzőbb, de persze a Leviatán is nulla bukott mappal jutott az egyeneskieséses szakaszba.

Bajban viszont a Fnatic, akik épphogy átverekedtél magukat a Furián, s most azzal a 100 Thieveszel játszanak, akiktől 2-1 arányban egyszer már kikaptak korábban.

Biztosan nem látjuk már az előbb említett FURIA csapatát, elbúcsúztunk a XERXIA-tól, de kiesett a Boom és sokak meglepetésére a kínai EDG is.

A mérkőzéseket a Leet Esport Twitch csatornán követheti mindenki, ahol még a szerencsések nyereményekkel is gazdagodhatnak!

A VCT 2022 közvetítések támogatója a Food Panda.

Minden egyes közvetítés alatt egy 10.000 Ft-os Panda Market vásárlási utalvány talál gazdára.

×