Egyre több pletyka lát napvilágot a szerdai bejelentés előtt.

Az Apple 2015 áprilisában mutatta be az első Apple Watch-ot, melynek népszerűsége továbbra is töretlen. Az elmúlt években több, apróbb változáson is keresztül ment az óra, ám az új forma, amit a Series 7-re vártak, nem igazán akart megérkezni. Az almás gyártó nagy eséllyel időközben meggondolta magát, ennyire nem szoktak tévedni az iparági szivárogtatók.

Az év elején egyre több helyről lehetett hallani, hogy a szokásos, nyolcadik generációs modell mellett egy strapabíróbb, Pro változat is tiszteletét teheti 2022 őszén. Ennek bemutatására nem is lehetne jobb alkalom a szerda esti Keynote-nál. Úgy tűnik, hogy a tokgyártók már készülnek a változásokra, illetve hétfő estére már egy kész CAD renderkép is napvilágot látott.

Így nézhet ki az Apple Watch Pro!

A 91mobiles jóvoltából több CAD képen is szemügyre is vehetjük az újdonságot. Néhány dolgot hamar kiszúrhatnak az Apple rajongók. A design változni fog, az elmúlt évben felbukkant laposabb, az iPhone 12/13 vonalaira emlékeztető kinézetet kaphat az óra. A szokásos 41/45mm tokméret helyett az újdonság 49mm-es tokkal operál majd, így igazán robosztus megjelenést biztosíthat a viselőjének.

Egy extra gombot is kapunk a készülék bal oldalán, ám annak funkciója egyelőre ismeretlen. Az Apple nagy eséllyel exkluzív szíjakkal és számlapokkal is jelentkezik majd. A méretnek köszönhetően az akkumulátor kapacitása is barátságosabb lesz, így tovább bírhatja használat közben. Mark Gurman, a Bloomber újságírója is megerősítette a fenti kijelentéseket. Most már csak az Apple bejelentését kell megvárnunk, kevesebb mint 36 órán belül kiderülhet a teljes igazság.

SSD vásárlásán gondolkodsz? – Jó hírek érkeztek, ám eddig érdemes kivárni

https://leet.hu/vga-kartyak/

×