Minden lövöldét kedvelő játékos álma, hogy egyszer a képkockafrissítés kiakad játék közben, így mindent (is) láthatnak, miközben akcióba lendülnek.

Minden lövöldét kedvelő játékos álma, hogy egyszer a képkockafrissítés kiakad játék közben, így mindent (is) láthatnak, miközben akcióba lendülnek. Ez nem volt eddig divat a sportjátékok világában, ám most úgy fest, hogy a FIFA 23 rekorder lehet ebben a kategóriában.

Elkezdett egy kép terjengeni a neten, ami azt bizonyítja, hogy az Xbox Series S/X-re érkező FIFA 23 bizony az eddigi legoptimálisabb „FIFA-élményt” fogja tudni adni. S teszi ezt azért, mert a hardver van annyira erős, hogy támogassa a 120 FPS-t.

Confirmation that FIFA 23 Will support 120 FPS on next gen consoles? from FIFA

Mindenki döntse el maga, hogy tényleg akkora hír-e ez, mint sokan beállítják, de az tény, hogy az FPS tipikusan olyan elem, amiből jó, ha minél több van.

A FIFA esetében biztosan nem fog akkora előnyt adni a 120 FPS, mint például egy CS:GO, vagy Valorant esetében, ám könnyen lehet, hogy a cseleket, illetve a kulcspasszokat zökkenőmentesebben hajthatjuk majd végre.

Na meg, ha az Xbox képes lesz 120 FPS-es teljesítményre, van egy olyan sejtésünk, hogy a PC-s játékosok is számíthatnak majd ilyen opcióra. Felkészül a PS5…?

Ezt olvastad már?

Didavi elhagyta a Stuttgartot, vele pedig lehet egy FIFA legenda is elvész

 

×