Nincs egyetértés az adatbányászok között.

A héten érkezett meg a Fortnite v21.50-es buildszámot viselő frissítése. Sokan azt hihették, hogy ez lesz a szezon utolsó csomagja, ám úgy tűnik, hogy az Epic Games valamire nagyon készül. Pár napja felfedezték az adatbányászok, hogy a v21.51-es verzió már megtalálható a Staging tesztszerveren, ami azt jelenti, hogy jövő héten már a felhasználók eszközein is ott figyelhet.

Az Epic Games manapság ritkán ad ki olyan frissítést, mely a XX.01-es formátumot viseli. A múltban akkor fordult ez elő, ha valamilyen szezonvégi eseménnyel készültek a fejlesztők. Lehet ez teljesen story központú event, de sokan egy-egy koncertet sem tartanak kizárhatónak.

Meg is érkezett az első teaser!

Az Epic Games megváltoztatta a Nintendo eShop oldalán felbukkanó képeket. Az ikonon egy Fortnite karakter kezét és némi folyékony fémet fedezhetünk fel. Azt szinte 100%-ra kijelenthetjük, hogy Paradigm névre hallgató outfit kesztyűje szerepel a képen, az in-game összehasonlítások igazolták is ezt a tényt.

Ezt követően azonban teljesen kettévált az adatbányász közösség is. Egy részük szerint a Season 4 első teaserképét köszönthetjük az ikonban, ám sokak szerint ez túl korai lenne. A másik tábor szerint egyértelmű Lady Gaga – Chromatica utalással állunk szemben, mely egybevágna több korábbi pletyával is, mely szerint egy koncerttel zárhatjuk le a szezont. A legvadabb elméletek azt is felvetették, hogy Paradigm maszkja alatt Lady Gaga rejtőzik. Ez sem lenne elképzelhetetlen, hiszen a The Foundation páncéljába maga Dwayne ‘The Rock’ Johnsont bújt.

Az olvadt, a rém és két öngyulladó menőség: íme az 5 legkirályabb utcai sorozatreklám!

https://leet.hu/iskolakezdes/

×