A FIFA 23 megjelenése már itt van a kertek alatt, az EA Sports legutóbbi buktája miatt pedig idő előtt szivárogtak ki kulcsinformációk a játékkal kapcsolatban.

A FIFA 23 megjelenése már itt van a kertek alatt, az EA Sports legutóbbi buktája miatt pedig idő előtt szivárogtak ki kulcsinformációk a játékkal kapcsolatban. Voltak ugyanis a héten olyan Xbox felhasználók, akik egy hiba miatt megkapták a 2 órás próbaverziót, ami a limiten belül teljes hozzáférést engedett a játékhoz.

Emiatt számtalan infó, érték és lap látott napvilágot. Az egyik szomorú hír a Liverpool és spanyol szimpatizánsok szívét támadta be, kiderült ugyanis, hogy a játék egyik legújabb Iconja teljesen irreleváns statokat kapott.

Xabi Alonso CDM-ként érkezik a FIFA 23-ba, így senki sem számított arra, hogy jó támadóstatisztikái lesznek. Mégis meglepő, hogy jobban fog lőni, mint futni, arról pedig nem is beszélve, hogy védekezésben sem tűnik kitűnőnek ezzel a 83-as összértékkel.

Persze tudjuk, hogy a „face statok” nem árulnak el mindent, ám abban kételkedünk, hogy Alonso őrületesen robbanékony lesz, csak a végsebessége veti vissza a Pace statját. Úgy fest ő is csak a helyet fogja foglalni a csomagokban…

Ezt olvastad már?

Könnyebb lesz linkelni a játékosainkat a FIFA 23-ban, mint gondoltuk

 

×