A 2K Games egy rövid időre ingyenessé teszi a kerek jubileumot megérő klasszikust, de az alkalomra tartogattak egy bombasztikus bejelentést is!

A noir hangulatú Mafia 2002-ben jelent meg, és ha nem is hozza ugyanazt az élményt, mint a Grand Theft Auto, illetve nem annyira eredeti, mint a Saints Row, azért nagyon jó okkal szerzett magának hatalmas rajongótábort.

A korral csak nemesedett game komoly kultusszal rendelkezik. Ez bátorította a gyártót a Definitive Edition – végül pozitívan fogadott – elkészítésére és a kerek jubileum okán most az eredeti game is megtalálhat egy új közönséget, főleg, mert egy kis időre ajándékba fogják adni a Steamen – vette észre a GameRant.

Forrás: 2K Games

Az amerikai bűnszervezetek és az FBI háborús korszakában, az 1930-as években, a fiktív Lost Heaven-ben játszódó sztori Tommy Angelo felemelkedésének és bukásának története, a Salieri család kötelékében. Most átélheted az egészet újra, úgy, hogy egy filléredbe sem kerül!

 

Jól mutatja a játék nimbuszát, hogy bár húsz éves, még mindig nem kapod meg 10 euró alatt a Steamen

kivéve szeptember 1-5-ig, amikor a születésnap alkalmából ingyen letöltheted!

Forrás: 2K Games

A 2010-ben és 2016-ban két újabb résszel bővült sorozat hamarosan kvadrológiává duzzad: a PCGamer robbantotta a hírt, hogy a 2K stúdiója, a Hangar 13 hivatalosan is megerősítette az év eleje óta keringő pletykákat: immár biztos, hogy jön a Mafia 4!

„Boldogan jelentem be, hogy elkezdtünk dolgozni egy vadonatúj Mafia projekten. Annál többet egyelőre nem árulhatok el, hogy izgatottan folytatjuk a munkát az imádott franchise-on, hiszen új történetekkel akarjuk meglepni a játékosainkat”

– közölte Roman Hladík főigazgató.

Az ugye megvan, hogy az első részből gyönyörű felújított verzió is készült?

Itt a 10 legjobb videojáték-remake, ha már mindent kijátszottál a szünetben

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×