A Pre-Season esemény során a FIFA játékosok lehetőséget kapnak némi előnyszerzésre.

A Pre-Season esemény során a FIFA játékosok lehetőséget kapnak némi előnyszerzésre a FIFA 23-ban, különféle Objective-ek és SBC-k teljesítésével ugyanis exkluzív tartalmakat nyithatunk meg a közelgő új verzióba. Nem kell hatalmas dolgokra számítani, pár gyengébb csomag, szerződések, mezek, illetve Coin és XP boost vándorol csak át a 23-ba.

S mivel tudták a fejlesztők, hogy ennél azért valami komolyabbat kell letenni az asztalra, a fókuszba helyeztek még egy fontosabb elemet, a nyári igazolásokat.

Ezúttal futószalagon érkeznek a jobbnál jobb friss kártyák, például már szerezhettünk magunknak barcelonai Lewandowskit, de Bayern Gravenberch is SBC-t kapott legutóbb.

Most viszont vége mindennek, a leakek szerint ugyanis a napokban a játék legjobb középpályása kap garantált SBC-t.

 

A frissen a PSG-be igazolt Renato Sanches kaphat Moments SBC-t, ami nemcsak azért lesz őrületes, mert bivalyerős, hanem azért is, mert prémium linkeket kínál. Mendes Perfect Link, Neymar, Messi, Mbappé Strong Link.

Mindezek mellett az egyik legjobb box-to-box középpályás mesterséges intelligenciájával rendelkezik. Talán nem is lesz nála „full metább” kártya már idén a középpályán, szinte kötelező lesz teljesíteni.

Ezt olvastad már?

Egy új válogatott már biztosan lesz a FIFA 23-ban

 

×