22 év után egy újabb Penge-játék készülhet, méghozzá a Ubisoft boszorkánykonyhájában.

A vámpíros témáért rajongó játékosok mostanság ugyan nincsenek különösen elkényeztetve, de minimum volt már jobb időszakuk is, azért panaszkodni sem nagyon panaszkodhatnak.

Legacy of Kain remake vagy BloodRayne ugyan nem jön, néhány éve örömködhettünk a Vamyr megjelenésének, de nincs már sok a RedFall érkezéséig sem, addig pedig ott van nekünk a V Rising, míg a World of Darkness rajongók éhségét a Bloodline 2-höz köthető kisebb részecskék csillapíthatják, amíg az meg nem jelenik. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb projekt készül levenni a vámpírosokat a lábukról, méghozzá nem is akármi.

A hamarosan érkező rebootolt Penge-mozi mellé ugyanis a Ubisoft istállójából érkezhet egy Penge-videojáték is.

Ezt egyébként a játékon bőszen és láthatólag nagyon lelkesen dolgozó színészek buktathatták le, név szerint Edwin Gaffney (Detroit Become Human) és Alex Miller. A két színész még július végén posztolgatott magáról sokat sejtető képeket az Instagram-oldalukra, de szégyenszemre csak mostanra sikerült kiszúrni.

Ezeken a képeken pedig egyértelműen, félreérthetetlenül megállapíthatjuk, hogy egy Marvel-projekten dolgozhatnak a Ubisoftnál. Ha mindez nem volna még éppen elég, akkor a hashtagekben nem a filmet jelölték meg, hanem a videojátékokat, azaz 100000000%, hogy Marvel hősjátékon ügyködnek „nagy titokban”.

Azt pedig, hogy egy Penge-játékról lehet szó, a színészek kezében tartott kardszerű tárgy árulkodhat. Legalábbis kevés az olyan jelenleg is felkapottnak, kifejezetten aktuálisnak mondható Marvel-karakter, akihez kardokat tudnánk kötni, pláne nem olyat, akire a rajongók azonnal rávetnék magukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E Gaffney (@thegaffneyman) által megosztott bejegyzés

Egy Penge-játékra pedig egészen biztosan ráugranának a játékosok, hiszen legutóbb 22 évvel ezelőtt, akkor még a PlayStation 1-re jelent meg egy hasonló próbálkozás. Az viszont finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így megmaradt egy közepesen szarul sikerül, abszolút felejthető és egyáltalán nem ajánlható játéknak.

Az persze még közel sem biztos, hogy a francia kiadó ezen az arányon javítani fog, vagy hogy egyáltalán egy Pengén munkálkodnak. Mást viszont, főleg az érkező mozi árnyékában, nagyon nehéz belelátni. De ahogy a klasszikus is mondja: „ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek”.

UPDATE: Időközben a Ubisoft is reagált a pletykákra, miszerint náluk bizony semmiféle Penge nem készül. Ez azonban azt jelenti, hogy valami egészen más szuperhősjátékon ügyködnek (amiben talán Penge is benne lehet):

Na és a Csupasz pisztoly a Detroit: Become Human-bant láttad már?

Csupasz pisztoly X Detroit: Become Human – Leslie Nielsen szétcsap az androidok között

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×