Mennyit kell vajon még várnunk a Cyberpunk 2077 két évvel ezelőtt beígért nagyobbacska kiegészítőjére?

Amikor 2020 végén megjelent az utóbbi évek legnagyobb várományosaként számon tartott, őrületes hype övezte, majd gigantikus csalódást keltő Cyberpunk 2077, még nem is gondoltuk, hogy a játék rendbe rakása közel két évet vesz majd igénybe. Ezen a téren azonban nagyon jó munkát végzett a sok mindennek elmondott CD Projekt Red, és fáradhatatlan, hajthatatlan munkával tényleg egy kihagyhatatlan játékká varázsolták a sci-fi akció-RPG-t.

Ez azonban azt is jelentette, hogy nagy mértékben csúszik az előre felvázolt terv, ami alapján frissítgették, újabb tartalmakkal látták volna el a Cyberpunkot. Ez végül annyira borult, hogy a 2021 elejére-közepére tervezett kisebb kiegészítők is 2022-re csúsztak, kéz a kézben az újgenerációs upgrade-del. A beígért nagyobb, történetet továbbszövő DLC-ről viszont azóta sem hallottunk, pedig elvileg már azt is rég meg kellett volna érkezzen.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy már egyáltalán nem vagyunk olyan messze tőle, legalábbis erről árulkodik a Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter-fiókjáról hagyott komment. A hozzászólás egy vicceskedő poszt alá érkezett, majd nem sokkal később rá is kérdeztek, hogy ki szeretne egy Cyberpunk-kiegészítőt?

Ez azért is nagy dolog, mert a fejlesztők eddig gondosan kerülték a témát, legalábbis nem szerettek volna semmit ígérni, vagy egyáltalán beszélni róla, amíg nem látják az alagút végén a fényt. Most azonban a semmiből ők hozták fel a dolgot, ami nyilván édeskevés, és érdemben semmit sem tudunk meg a közelgő DLC tartalmáról, de bőven bizakodásra adhat okot.

Már csak azért is, mert szeptember elején érkezik a Netflixes Cyberpunk-sorozat, a Cyberpunk Edgerunners, ami bizony egy nagyon jó alkalom lehet a lengyel csapat számára, hogy bejelentse – vagy akár meg is jelentesse a várva-várt kiegészítőt. Nos, ha bízhatunk a megérzéseinkben, akkor sokkal közelebb vagyunk ehhez, mint gondolnánk.

De nem a Cyberpunk az egyetlen játék, ami trágya állapotban jelent meg:

8 trágya állapotban megjelent játék, amiből kihagyhatatlan game lett

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×