Úgy tűnik, hogy volt értelme a szavazásnak, ugyanis a Raven Software hamarosan megváltoztatja, hogy hány fős csapatok vehetnek részt a Titanium Trials módban.

Múlt hét csütörtökön érkezett meg Caldera szigetére a Titanium Trials: Endurance játékmód. Nem véletlen hasonlít a név a népszerű Iron Trials LTM-hez, a közösségkedvenc módból merített ihletet a friss újdonság. Maximum 152 játékos esik egymásnak a szigeten, némileg módosított szabályok között. A játékmódhoz ráadásul már összeállítottuk a legjobb loadoutokat is. A mód ráadásul jó kis Terminátoros jutalmakat kínál, de mivel csak quadban volt elérhető, sokan követelték, hogy kisebb csapatokban is játszható legyen.

A Raven Software szavazásra bocsátotta a dolgot, az eredmény alapján pedig most kisebb csapatlétszámmal bővíti a játékmódot.

A Warzone fejlesztői ezúttal nem maguk döntöttek, hanem megkérdezték a játékosokat. A kérdés az volt, hogy szeretnék-e, hogy 120 fős Titanium Trials Duos váltsa fel a BR Duos módot a következő héten. A szavazók jelentős része, 60,3%-a a Titanium Trials Duos mellett tette le a voksát, bár a szavazás még nem ért véget. A cikk írásának pillanatában még 11 óra van hátra, de az eredményen valószínűleg ez már nem sokat változtat.

 

Hacsak nem történik valamilyen nagy változás a közösségben, akkor a Raven Software el is hozza a Titanium Trials duóváltozatát augusztus 18-án. Mivel a Warzone Pacific 5. évada augusztus 24-én érkezik, a Titanium Trials duónak a szezon végéig maradnia kell.

A persze a szavazók 40%-a lehet, hogy nem túl boldog, de mindez csak néhány napig tart, majd a szokásos Duos játékmód visszatér. Az 5. évad a Warzone utolsó szezonja lesz, mielőtt a Modern Warfare 2 megjelenik.

A játékmód legjobb loadoutjait láttad már?

Igazodni kell az új szabályokhoz – Íme az 5 “legjobb” Titanium Trials Warzone loadout

 

×