Ez az a játék, aminek a küldetései után száguldasz ki a konyhába összedobni valami finomat, nehogy foltosra rágd a képernyőt.

Az Epic Games brutálisan megdolgoztatja a héten az ínyenc játékosokat az eheti ajándékkal. Az augusztus 11-től egészen egy héten át be- és kirántható ingyen játékuk ugyanis nem más lesz, mint a Cook, Serve, Delicious! 3?!, amiben nemcsak mi lehetünk a jövő legcsászárabb szuperséfe, hanem alaposan rá is hozza az éhséget a játékosokra.

Legalábbis akkor, ha ügyesek vagyunk, és sikerül a végére összedobnunk az álomkaját, amit látván nem lenne furcsa az sem, ha vad képernyő nyalogatásban végződnének a küldetések. Tűnjék ugyanis bármennyire bugyutának, a Cook, Serve, Delicious! 3?!-ban vannak küldetések, mi több, koherens történettel is bír.

Eszerint 2042-ben, a háború sújtotta Amerikában járunk, ahol két android felkutat egy még életben lévő séfet, azaz a játékost, hogy a segítségével építsék fel a kontinens legjobb kajázóját. Ehhez azonban részt kell vennünk az országos food truck bajnokságon, az Iron Speedway-en, ahol le kell győznünk az összes, sokszor tiltott eszközökhöz folyamodó riválist.

A legfőbb cél természetesen a vásárlók megetetése, de nem ám akármivel! A legjobb tudásunk szerint kell összeállítanunk a menüket, majd az azon szereplő ételeket, melyek aztán pontozásra kerülnek. Fontos tehát, hogy ne végezzünk kontár munkát, ha ugyanis benézünk valamit, vagy beleköpünk a lecsóba, akkor bizony azonnal repül az egy csillag.

A Cook, Serve, Delicious! 3?! egy meglepően szórakoztató, és kifejezetten étvágygerjesztő játék, így hatalmas önuralom kell, hogy még véletlenül se nyálazzuk össze a drága perifériát. Ha mégis megtennénk, akkor kamatoztathatjuk a játék során megszerzett tudást, és akár a valóságban is összedobhatjuk azt az ételt, amit majd kikapartunk a képernyőből.

Jó étvágyat, jó játékot!

Fontos: a Cook, Serve, Delicious! 3?! augusztus 11-től augusztus 18-ig lesz ingyenes az Epic boltjában, és csak ez idő alatt lehet bezsákolni. Ha ezzel megvagyunk, akkor az akció zárulta után örökre megmarad a játéktárunkban.

Mindeközben az Amazon augusztusi ingyen játékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | Egy legendás klasszikust és 5 remek játékot ad ingyen az Amazon

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×