Tuti biztos megoldást sajnos mi sem tudunk, de azért akad néhány módszer, amivel az 5476-os hiba elébe lehet menni.

Hibákba futni a Warzone-ban azért nem olyan nagy mutatvány, de akármennyire is jellemző a játékra, azért elég frusztráló tud lenni. Akkor pedig pláne, ha az a hiba konkrétan ellehetetleníti a játékot, és nem tudunk beugrani sem tőle Calderára, Fortune’s Keepre vagy Rebirth Islandre.

Pontosan ilyen az 5476 elnevezésű hiba, ami miatt nagyon sokan egyszerűen nem tudnak játszani. Ezzel a különleges hibakóddal már korábban is lehetett találkozni, most azonban az éppen futó szezon közepén élesedett frissítés után bukkant fel ismét. Ez pedig nemcsak a PC-s, hanem a konzolos játékosokat is egyaránt érintik.

Ezt vélhetőleg hamarosan kijavítja a Raven, de addig is akad néhány megoldás, amivel a játékosok maguk tehetnek pontot az idegesítő hiba pályafutásának végére. Az újabb frissítésig legalábbis.

Számos oka lehet az 5476-os hiba felbukkanásának. Egyesek szerint véletlenszerű calling cardok és emblemek a hibásak, míg más játékosok a cross-play matchmakingre gyanakodnak. De akár sérült fájlok is könnyen kiváltói lehetnek.

Xbox és PS

Az egyik legegyszerűbb megoldás az 5476-nak, hogy csekkolod a frissítéseket. Ezek általában automatikusan lejönnek, viszont könnyen megeshet (thx. egy másik bugnak), hogy nem így történik és manuálisan kell elindítanod az update-et.

Ha nincs frissítés, vagy már feltelepítetted, de még így sem indul a game, akkor érdemes lehet egy hard resetet nyomnod. Persze nem mindenre ez a gyógyír, de néha azért szokott segíteni.

  • Tartd lenyomva a bekapcsológombokat, amíg a konzol teljesen le nem áll.
  • Ha megvagy, engedd el a bekapcsológombot, és húzd ki a tápkábelt a masinából.
  • Várj legalább öt percet, majd dugd vissza a tápkábelt és kapcsold be a gépet.

PC és konzol:

Egy másik módszer, ha valóan a véletlenszerűsített calling cardok és emblemek a ludasak, ha ezt a játékban kikapcsoljuk.

  • Nyisd meg a Warzone-t, és menj a ‘Barracks’ fülre.
  • Ellenőrizd, hogy az emblemed nincs-e beállítva a „Randomized” (véletlenszerű) beállításra. Ha igen, állítsd át bármely másra.
  • Ugyanezt csináld meg a calling cardokkal is.
  • Ha ez megtörtént, menj vissza a lobbyba, és nézd meg, hogy tudsz-e csatlakozni egy mérkőzéshez anélkül, hogy a hibakód megjelenne.

Ha a cross-play a gázos, akkor azt is érdemes lehet kikapcsolni. Ezt a játékon belül a beállításokban teheted meg. Ez PC-n és PS-en nem különösebben problémás, Xboxon viszont lehet, hogy csak a konzol saját beállításai között tudsz változtatni rajta.

Ha viszont még így sem működik akkor lásd fentebb, vagy akár újra is telepítheted, így pedig talán a korruptálódott fájlokat is ki tudod javítani. Ez viszont csak amolyan végső megoldás, amit akkor érdemes megtenni, ha már mindent kipróbáltál.

Persze nem állítom, hogy nincsenek más alternatív módszerek is, melyek működhetnek, ezért érdemes lehet még szétnézni internet-szerte, de a legvalószínűbb kiváltói az 5476-nak elviekben a fentiek. A legjobb javítás azonban az lesz, amit a Ravenék csinálnak majd.

Na és az esti gaminggel te is hadilábon állsz?

Te is szoktál játszani lefekvés előtt? – Ezért hagyd abba azonnal!

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×