Az már egészen biztos, hogy a Netflix magyar előfizetői augusztusban sem fognak unatkozni.

Kétségtelen, hogy az elmúlt két hónapot nagyon megnyomta a Netflix. A Stranger Things legújabb évada sorra döntögette a nézettségi rekordokat, amit csak az Esernyő Akadémia 3. szezonja tudott megközelíteni, majd befutott a Peaky Blinders és a nagy sikerű Jurassic World: Krétakori tábor utolsó évada is. Volt hát bőven mit nézni, vagy későbbre menteni.

A tartalmi mennyiséggel szerencsére augusztusban sem lesz bajban a piacvezető streaming szolgáltató, ami több tucatnyi filmmel és sorozattal készül lezárni a hullámokban ránk törő hőséget. Azt már most előre kijelenthetjük, hogy a geekek nagyon fognak örülni, ugyanis befut a kifejezetten szórakoztatónak ígérkező Tekken-sorozat, amit nem sokkal megelőz egy új Tini Nindzsa Teknőcök animációs film, folytatódik a szintén játékadaptáció DOTA is a 3. évaddal, míg az újraindított He-Man is megkapja a harmadik kalandját.

Augusztus csúcspontja azonban a kultikus képregény adaptációja, a Sandman-sorozat lesz, amit olyan nagynevű filmes legendák jegyeznek, mint Neil Gaiman (a képregény szerzője, Beowulf, American Gods), David S. Goyer (Sötét Lovag-trilógia) és Allan Heinberg (Narancsvidék).

Természetesen emellett is bőven lesz mit néznie azoknak is, akik nem kifejezetten rajonganak a „kocka” dolgokért, így jó szokásunkhoz hűen egy méretes listába szedtünk mindent, amire a Netflix magyar előfizetői augusztusban számíthatnak.

Augusztus 1.

Augusztus 2.

Augusztus 3. 

Augusztus 4. 

Augusztus 5.

Augusztus 8.

Augusztus 9.

Augusztus 10.

Augusztus 11.

Augusztus 12.

Augusztus 15.

Augusztus 16.

Augusztus 17.

Augusztus 18.

Augusztus 19.

Augusztus 20.

Augusztus 23.

Augusztus 24.

Augusztus 25.

Augusztus 26.

Augusztus 30.

Ha pedig a Netflix legjobb vígjátékait keresed, akkor erre találod őket:

Ezt nézd, ne a falat! – A beled is kiröhögöd a Netflix 9 legjobb vígjáték sorozatán

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×