ITT VANNAK… És nem jó fejek! Nyomasztó túlélő horrorjátéknak ígérkezik a Greyhill Incident, mert sosem tudod honnan ront rád egy vérszomjas E.T.!

Fojtogató légkör, ködös éjszaka, váratlan neszek és zajok a sötétben, de nem rezelhetsz be, mert ezek a kis szürke idegenek az életedet akarják.

Forrás: Refugium Games

A Jelek ihlette Greyhill Incident egy klasszikus idegen inváziós túlélő horror:

a ’90-es években járunk, és te egy félreeső falucskában élsz, ahol néha egyedül, néha a dilis szomszédokkal közösen kell elrejtőznöd, vagy különböző feladatokat megoldanod, hogy túléld az éjszakát.

Shocked Omg GIF - Shocked Omg Scared - Discover & Share GIFs

A látvány az Outlast-sorozattal rokon – írja a GameRant, csak itt nem éjjellátó kamerán keresztül nézel szembe a végzettel, hanem a marhák hátán landoló UFO-k kísérteties zöld derengésében. Fontos különbség továbbá, hogy az Outlast játékokban szinte lehetetlen kihívás ellenállni az idegenek támadásainak, viszont a Greyhill Incident-ben le tudod lőni őket – persze ha ügyes vagy és van elég skuló.

 

Mivel az idegen inváziós túlélő horrorok évek óta hiánycikknek számítanak, ideje volt már egy új címnek. Ha hozza az előzetes hangulatát és izgalmát, jókat fogunk rettegni vele. PC-re érkezik, 2023 tavaszán.

Te melyik játék szörnyeitől kapsz frászt? Itt szedtük össze a legdurvábbakat:

Megijedni szabad! – A horrorjátékok LEGPARÁBB szörnyei (Videó)

 

×