A Netflix kiadott még egy kedvcsinálót a ma debütáló sorozathoz. Feltűnik benne az egyik legvártabb szörnyszülött, ami elől nincs menekvés.

Ma érkezik az élő szereplős Resident Evil sorozat, amihez a Netflix még egy utolsó részlettel igyekszik meghozni a hangulatot. Két fiatal lány reménytelennek tűnő menekülése ez – az első filmből ismert leghatásosabb szörnyszülött, a zombikutya elől.

Forrás: Netflix

A videó összefügg egy néhány napja kiadott klippel, amiben Albert Wesker igyekszik kimenteni a lányait az Umbrella vállalat élő kriptává változott székházából.

 

Az új videó baljós sejtéseket erősít Albert sorsával kapcsolatban, de a csajok (Jade és Billie) láthatóan még nem adták fel. Kissé klisés, de izgalmas jelenet, a hangulat olyan, amilyennek vártuk, a rothadó kutya viszont lehetne élethűbb:

 

A történetről tudjuk, hogy 2036-ba helyezi a cselekményt, vagyis 14 évvel járunk azután, hogy a Joy nevű antidepresszáns (amibe – upsz – belekeveredett egy kis T-vírus) oly’ sok galibát okozott. A Földet elárasztották a vérszomjas élőhalottak és még egy csomó nagyon váratlan teremtmény, a torz emberszörnyektől az üvöltve támadó óriáshernyókig.

Ejnye, hogy senki nem olvasta el a betegtájékoztatót és kérdezte meg gyógyszerészét!

A helyszín New Raccoon City, a történet pedig Jade és Billie, valamint az apjuk és az Umbrella kapcsolata körül bonyolódik, és bár a kiinduló pont kissé gyermetegnek tűnik, reméljük a tálalás nem okoz majd csalódást.

Itt a teljes előzetes – KOPP, nagyon megéri:

Itt a Netflixes Resident Evil sorozat új, parás előzetese

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×