A remek hírt maga az HBO első embere jelentette be, a legjobb pedig, hogy nem is kell már olyan sokat várni.

A videojátékos világban őrületes sikereket elért The Last of Us kétségtelenül az egyik legambiciózusabb és legvártabb játékadaptáció, aminek nagyszerűségével a gyártást lebonyolító HBO is tökéletesen tisztában van. Ezért is készül olyan sokáig, hiszen sem a stúdió, sem pedig a munkálatokban aktívan résztvevő eredeti alkotók sem szeretnék elaprózni. De erről már többször megbizonyosodhattunk a kiszivárgott forgatási anyagokat vizslatva.

Arról viszont sejtelmünk sincs, hogy a The Last of Us sorozat egészen pontosan mikor érkezik az HBO Maxra. Hivatalosan 2023-at lehetett csak hallani, de hogy ez konkrétan az év mely részére esik, az nem volt ismeretes. Legalábbis eddig, ugyanis az HBO első embere, Casey Bloys a The Hollywood Reporter interjújában feltett kérdésre végre ezt is elárulta.

Bloy tulajdonképpen bejelentette, hogy a The Last of Us sorozat 2023 elején kerülhet az HBO Max kínálatába.

Joel és Ellie

Ennél pontosabb dátumot sajnos nem mondott, de ebből már nagyjából levezethető, hogy az első pár, maximum négy hónapról lehet szó (üzleti negyedévek, amikben a Bloyhoz hasonló vezetők is számolgatnak). Ez tehát azt jelenti, hogy – ha nem jön közbe semmi váratlan, mint például egy újabb koronavírus-járvány, akkor – 2023 áprilisáig bezárólag végre tényleg láthatjuk az élőszereplős Joelt és Elliet.

Joel bőrébe a közönségkedvenccé vált Pedro Pascal bújik, aki korábban olyan szuperprodukciókan volt látható, mint a Trónok Harca (Oberyn Martell) és a Disney+ egyik zászlósa, a The Mandalorian. Ellie-t szintén egy körülrajongott fiatal színésznő, Bella Ramsey kelti életre, aki a nézőket a Trónok Harca Lyanna Mormontjaként varázsolhatta el. A fontosabb szerepekben pedig Gabriel Luna mint Joel testvére Tommy, Merle Dandridge mint Marlene, Anna Torv mint Tess, Nick Offerman mint Bill, Nico Parker mint Sarah és Storm Reid mint Riley tűnnek majd fel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az HBO az újabb sorozatait nem egyben teszi elérhetővé, hanem a Disney+-hoz hasonlóan hetente rakják fel az újabb epizódokat. Valószínűleg a The Last of Us is így fog majd érkezni.

De addig se maradj néznivaló nélkül:

5 (+1) fantasztikus minisorozat a Netflixen, amit mindenképpen látnod kell

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×