Péntek este végre kezdetét veszi a FUTTIES, ami a FIFA 22 legjobb lapjait helyezi előtérbe.

Péntek este végre kezdetét veszi a FUTTIES, ami a FIFA 22 legjobb lapjait helyezi előtérbe. S míg ismét felbukkannak a legjobbak a csomagokban, természetesen teljesen új lapokat is kapunk majd. A rózsaszínes dizájn már a játékban van, sőt töltőképernyőt is kapott a FIFA 22 Ultimate Team indításakor.

A leakerek pedzegették korábban már, hogy nagy durranás lehet az idei FUTTIES, s a most kiszivárgott infók alapján kezdjük mi is így gondolni. Felbukkant ugyanis a kliensben egy Premium FUTTIES nevezetű új kártya, ami a FIFA 23 új Chemistry rendszerét hozhatja el a FIFA 22-be.

Az új lapok úgy fognak működni, mint a FUT Hero kártyák, vagyis minden azonos ligában játszó játékossal zöld linket fognak képezni. Ez előrevetíti a következő FIFA új rendszerét, vagyis mondhatjuk, hogy élesben bétatesztelhetjük az új összhangrendszert.

A legjobb, hogy a szóban forgó kártyák Objective és SBC képviselőt is kapnak, vagyis bőven lesz lehetőségünk szerezni belőlük, nem kell a szerencsére és a csomagokra támaszkodni.

Ezt olvastad már?

Esküsznek a leakerek, hogy ütős FIFA promó jön pénteken

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×