Az érezhető változás helyett egy elhanyagolható gyengítést kapott a listavezető AR.

Az elmúlt időszakban két alkalommal is nerfelték a fejlesztők a H4 Blixen és NZ-41 fegyvereket. Lassan egy héttel a változtatások után sem akarnak kikopni a metából, a hétvégén is a legtöbb Warzone tartalomgyártó és „szakértő”  arról számolt be, hogy továbbra is kiváló választások lehetnek. Az NZ-41 kedvelők sem szívesen tették le a fegyvert, jelenleg is a WZRanked első helyén áll az AR. Itt már sokan gondolkodóba estek, hogy a nerfeknek érezhetőbb gyengítést kellett volna hozniuk, ha valóban azokhoz az értékhez nyúltak hozzá a fejlesztők, melyet a hivatalos bejegyzésekben említettek.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők a nerfelésnél is hibáztak, közel sem úgy gyengítették az NZ-41-et, ahogy írták!

 

A viszonylag frissen felkapott Symthic Twitter weboldala már július 8-án jelezte a „problémát”, ám WhoIsImmortal videójának segítségével jutott el szélesebb körbe is az információ. A Raven Software munkatársai 20%-os Recoil Recovery-t ígértek, ám a fájlokból kinyert adatok alapján bizony ez még a 3%-ot sem éri el. Ennek köszönhetően gyakorlatilag semmit sem ért az NZ-41 nerf, ezért is maradtak a fegyvernél a Warzone játékosok.

Jól tudjuk, hogy a Warzone fejlesztői aktívan figyelik a közösségi csatornákat, így a héten megérkezhet a „valódi” nerf is, ám addig bátran a kezünkbe vehetjük az AR-t, továbbra is a játék legjobb fegyverét köszönthetjük benne.

https://leet.hu/hutes/

×