Érdemes kihasználni a hétvégét, erősen időlimitált a játékmód.

A Fortune’s Keep névre hallgató Warzone pálya a Season 4-es frissítésben debütált, ám már jóval a megjelenés előtt elkezdték csepegtetni a fejlesztők az információmorzsákat. Sokakat meglepett az újdonság, hiszen egyetlen leak sem utalt arra, hogy bővülne Caldera és Rebirth Island párosa. Eleinte úgy tűnhetett, hogy Rebirth Islandtől talán véglegesn is búcsúzhatunk, de aztán hamar kiderült, hogy csak egy hétig kell nélkülöznünk a közösségkedvenc pályát.

A map továbbra sem hibátlan, rengeteg bugos helyre bukkantak a játékosok az elmúlt napban, de a buy stationök számával sem elégedett a közösség. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők kicsit meg szeretnék izzítani a szerveket, pár napos stresszteszt érkezett a játékba.

Több játékos harcolhat az új szigeten!

 

A Raven Software egyszerűen csak Fortune’s Keep Extreme néven illette a hétvégén futó, ám 60 fős lobby-kkal kecsegtető játékmódot. A korábbi számok a következők voltak:

  • Solo: 47
  • Duos: 46
  • Trios: 45
  • Quads: 40

A játékosok vegyes érzelmekkel fogadták az újdonságot, több tartalomgyártó szerint körülbelül 50 játékos környékén lenne az arany középút, a 60 fő kicsit soknak tűnik. A Buy Stationök száma már a „rendes” módban is kevésnek bizonyult, ezen sem segített az Extreme mód. Nagy eséllyel hétfő délelőtt vagy este véget is ér a limitált esemény, így érdemes lehet kihasználni a vasárnapot.

Szerintetek mennyi játékos lenne az ideális a szervereken?

https://leet.hu/hutes/

×