Az egyik a jellege, a másik egy hiba miatt fog ki a játékosokon.

Csütörtökön megérkeztek a Fortnite legújabb heti küldetései, ám szerdán talán egy fontosabb feladatcsomaggal találkozhattak a játékosok. Az Epic Games a második Chapter óta nem igazán titkosítja a Battle Pass extra skinjét, sőt, sok esetben inkább marketinghadjárathoz használja fel azt.

Ezúttal sem volt ez másképp, hiszen az ikonikus Indiana Jones outfit már felbukkant a Season 3 első bemutatójában, sőt, több pályaelem és még egy tárgy is kapcsolódik hozzá. A feladatok segítségével a skint, egy extra variánsát, illetve a kiegészítőit oldhatjuk fel. Nagy részük teljesen egyértelmű és könnyű, ám két küldetés kilóg a sorból. Az egyiket egy hiba, a másikat pedig a „bonyolultsága” miatt nehezebb megoldani.

Nézzük is, hogy miként érdemes nekikezdeni a két feladatanak!

A titkos ajtó

Ez a küldetés azért nehéz, mert nincs egy egyértelmű megoldása, minden játékosnál más jelek generálódnak. Shuffled Shrines területén a fenti videón látható sorrendben kell megkeresnünk a rúnákat, majd a titkos bejárat előtt annak megfelelően kell elfordítanunk a köveket. A titkos ajtót a videóban 2:03-nál mutatja be a feltöltője, így lehetetlen lesz eltévesztenünk.

Top 5…vagy mégsem?

A másik feladat egy gépelési hiba miatt lehet nehezebb a kelleténél. A küldetés szövege alapján TOP 5 helyezést kell elérnünk, mely Squadok esetében akár még 20 életben maradt játékost is jelenthetne. Valójában a Solo módnak megfelelő 5. helyet kell elérnünk Squad és Duo módokban, azaz az 5. életben maradt játékosnak kell lennünk legalább. Így érdemes meghúznunk magunkat az utolsó körökben, ha gyorsan szeretnénk végezni.

https://leet.hu/hutes/

×