A fejlesztők helyes döntést hoztak.

Csütörtök este újabb Warzone frissítés érkezett, melyben a fejlesztők ismét nem fogták vissza magukat. A szokásos hibajavítások mellé némi nerf is járt, mely a játék két legjobban kedvelt fegyverét érintette. Az NZ-41 és a H4 Blixen kapott gyengítést, az patch notes szövege alapján úgy tűnt, hogy AR fegyverre talán nagyobb hatással lehetnek majd a változások. A Warzone loadoutokkal foglalkozó WarzoneLoadout csatorna átfogó elemzést is készített az elkövetkezendő hetekben tapasztalható erőviszonyokról.

Továbbra is kitarthat az NZ-41 és a H4 Blixen?

 

A frissítés estéjén már alapos kutatásba kezdett a Warzone_Loadout Twitter oldala, a fenti videón ezeknek a méréseknek az eredményeit követhetjük nyomon. Az NZ-41 esetében maradt a korábban megszokott recoil mintázat és a TTK érték is. A recoil recovery nerf leginkább arra van hatással, hogy milyen gyorsan térjen vissza a képernyő közepére a célkeresztünk. Ezt a videó utolsó másodperceiben követhetjük le, amikor már kifogyott a tár.

A H4 Blixen a statisztikák szerint is elhanyagolható gyengítést kapott, így továbbra is az abszolút meta része lehet az NZ-41 és a H4 Blixen. A fejlesztők tehát nem a sárga földig gyengítették le a fentebb megnevezett fegyvereket, sokkal inkább a „kötelező” kategóriából áthelyezték őket az „erősen ajánlottba”. A WarzoneLoadout weboldala mögött álló csapat továbbra is az NZ-41-et, a Marco 5-öt és a H4 Blixent tartja a három legjobb Warzone fegyvernek. 

https://leet.hu/hutes/

×