A kult. sci-fi miatt még több világklasszis színész érkezik Magyarországra. A forgatás bő két hét múlva kezdődik, úgyhogy ideje megnézni mit tudunk eddig!

A Deadline helyi forrásokra hivatkozva, múlt hétvégén robbantotta a hírt, hogy elkezdődött a hat Oscar-díjat nyert Dűne második részének forgatása, az olaszországi Veneto régióban, egy Altivole nevű községben, a Brion családi kripták futurisztikus épületegyüttesében. Itt valószínűleg csak egy jelenet készül, hiszen a kétnaposra tervezett munka után

összepakol a stáb és Budapest felé veszi az irányt, hogy július 21-től hazánkban folytassa a sci-fi felvételeit.

Forrás: Legendary Entertainment

A második felvonás főbb szerepeit ezúttal is Timothée Chalamet és Rebecca Ferguson alakítja. Remélhetőleg nagyobb porondot kap majd Zendaya (aki legutóbb többnyire csak szépen nézett a kék kontaktlencséi mögül), ám visszatér Javier Bardem és Josh Brolin is.

Forrás: Legendary Entertainment

Hozzájuk csatlakoznak még olyan sztárok, mint Léa Seydoux, Florence Pugh, Christopher Walken és Austin Butler – aki mostanában épp’ az Elvis-ben hengerel, míg a rendezői székben újra a zseniális Denis Villeneuve foglal helyet.

Szorítunk, hogy legalább olyan jól sikerüljön, mint a remek első rész, aminek köszönhetően újabb magyar Oscar-díjast avathattunk, Sipos Zsuzsanna látványtervező személyében.

A Dűne: Második Rész 2023. november 17-én kerül a mozikba – sajnos Az éhezők viadala előzményfilmjével (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) egy időben, de hátha nem véreztetik ki egymást…

Amúgy nagyon adjuk a főszereplőt, akivel a Warzone-ban is bármikor összeakadhatsz:

Tudtad? – A Dűne sztárja, Timothée Chalamet valójában egy vérbeli gamer

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×