Timothée Chalamet elárulta, hogy igazából a Call of Duty megszállottja.

A filmrajongók minden bizonnyal ráugrottak a „Dűne” film hype-jára, amely világszerte lépcsőzetes bemutatás alatt áll. A sci-fi film a főszereplő Paul Atreides önfelfedező útját követi nyomon, akit az amerikai színész, Timothée Chalamet alakít.

Az új rajongók számára ismeretlen Chalamet valójában hatalmas gamer, sőt saját YouTube csatornája is volt.

A Dűne színésze, Timothée Chalamet a Nate Hillnek adott interjúban elárulja titkos gamer életét. Mint kiderült, a Dűne főszereplője valójában videojátékokon nőtt fel, akárcsak mi.

Gyerekként Chalamet megszállottja volt a kontrollereknek. Már fentebb is említettünk, hogy volt egy dedikált YouTube-csatornája is ModdedController360 néven, ahol Xbox 360-as kontrollereket mutatott be, amelyeket ő maga módosított és festett le.

„Tíz dollárt kértem az emberektől” – mondta Timothée. Még azt is elmesélte, hogy a szüleinek nem tetszett a foglalatossága mert az egész házat összefestékezte.

Milyen videojátékokkal játszik most Timothée Chalamet?

Chalamet rengeteg játékcímmel játszott már, például a Luigi’s Mansion és a Super Smash Bros. Több Call of Duty-címet is birtokol, játszott a Call of Duty: Modern Warfare 1-gyel és a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel is. Látszott rajta, hogy teljesen beleélte magát a beszélgetésbe, amikor a Modern Warfare 2-es emlékeiről mesélt. Chalamet még a Dűne-film forgatásán is kockult Oscar Isaac-el, aki egy PlayStation 4-et hozott a lakókocsijában.

Sőt már tavaly márciusban megosztotta a követőivel, hogy első lett Warzone-ban.

Szóval látszik, hogy nem csak egy átlagos gamerről van szó. Hiszen a színész már gyerekkora óta odavan a videojátékokért.

Nate Hill teljes interjúját Timothée Chalamet-tel és Zendayával itt nézheted meg:

Mit gondolsz, játszottál már hírességgel?

boritókép: GameRant

×