Jó pár remek akció, amiket kár lenne kihagyni.

Idén végre ismét megrendezték a nagy sikerű PlayIT rendezvényt 2 év szünet után, aminek immáron a Leet Gaming is szerves része volt. Az esemény alkalmából egyedi akciókkal készültük, de jó hírrel érkeztünk, ugyanis most vasárnapig a PlayIT akciós árak online is elérhetőek. Így ha pont szült a szomszéd macskája és emiatt nem tudtál eljönni, akkor legalább az akciós árakat behúzhatod az otthon melegéből is.

Összegyűjtöttünk ez alkalommal 6+1 akciót, amit kár lenne kihagyni:

1. Steelseries Prime Mini Wireless

54 990 Ft helyett 29 990 Ft (-45%)

Aki egy vérbeli esport egérre vágyik, az jó helyen nézelődik, ugyanis a SteelSeries a Prime szériáját kifejezetten az esport szerelmeseinek szánta. Ennek megfelelően az anyagminőség, a direkt wireless kapcsolat és az alacsony súly is kiemelt figyelmet kapott. A végeredmény pedig egy nagyszerű egér, ami eredetileg igen borsos, 55 000 Ft-os áron kínálnak, ám most vasárnapig 29 990 Ft-ért lehet behúzni. A mini elnevezéstől egyébként nem kell megriadni, valójában teljesen normál méretű az egér. Aki szeretne nagyobbat, az is megtalálja a számításait.

2. Redragon K617 Fizz Pro 

 

A Redragon jó ideje népszerű a hazai piacon. A Kumara mellett (ami szintén akciós) viszont egy új versenyzőt, a Fizz Prót ajánjuk ezúttal, ami a manapság divatos 60%-os kialakítással rendelkezik, szóval kifejezetten gamingre tervezték. Van viszont pár olyan tulajdonsága, amit a nála csak sokkal drágább billentyűzetekben szokás fellelni: méghozzá ez egy vezeték nélküli, azaz wireless darab. Ráadásképp két wireless funkcióval is rendelkezik, a BlueTooth mellett 2,4 Ghz-es rádiófrekvencián is csatlakozhatunk rá. Emellett mechanikus kapcsolókkal rendelkezik, amik hot swapesek, tehát bármikor cserélhetjük bennük a switch-eket.

3. Samsung Odyssey G3 F24G35TFWU + Ajándék SSD

Aki mostanában szeretne 144 Hz-re vagy akár 240 Hz-re váltani, az mindenképp nézzen rá az akciós kínálatunkra, ugyanis most minden gamer Samsung monitor mellé jár egy ajándék 250 GB-os Samsung 970 EVO Plus M.2 PCIe SSD, ami önmagában 19 990 Ft-os áron érhető el. Az Odyssey monitorcsalád széles skáláján pedig könnyen megtalálja majd mindenki a neki tetsző darabokat. A G3 F24G35TFWU egy igazi középkategóriás harcos, a maga 144 Hz-es képfrissítési frekvenciájával, színhű VA paneljével és 1 ms-os válaszidejével.

4. White Shark Shinobi Magyar

Újra visszatért a magyar piac legnépszerűbb billentyűzete, a Shinobi. Az árcédula sajnos emelkedett, így immáron 20 990 Ft a teljes listaára, ám most a PlayIT After Sale keretei között vasárnapig csupán 16 990 Ft-ért lehet behúzni. A magyar nyelven túl a gamingre alkalmas 60%-os kiosztással bír, emellett Outemu kapcsolók teljesítenek szolgálatot a kupakok alatt. Fekete és fehér színben, Blue és Red switch-ekkel is választható, szóval mindenki meg fogja találni a számításait.

5. Xtrfy M42

Aki egy igazán strapabíró, top szenzorral felvértezett egeret keres, az az M42-nél keresve sem találhat jobbat 15 ezer forint alatt. A svéd gyártó igen magasra tette a lécet és gyakorlatilag mindent beletettek az M42-be, amit egy vezetékes egérnek tudnia kell. Extra vastag PTFE talpak, első osztályú Pixart 3389 szenzor, ultrakönnyű kialakítás és még a hátsó részét is cserélhetjük a moduláris kiépítésének köszönhetően. Az eredeti 24 990 forint helyett most közel féláron .

6. ASUS TUF GAMING H1 Wireless

A vezeték nélküli gamer fejhallgatókért jókora felárat el szoktak kérni a gyártók. Nincs ez másképp a H1 Wireless esetén sem. Jó hír, hogy most akcióban becsúszott a bűvös 30 ezer forintos ársáv alá, ahonnan azért már nyugodtabb szívvel válogat az ember. A valósághű 7.1-es virtuális surround mellett a 60 Ohm impedanciájú hangszórók igazán ütős hangzást kínálnak. Ennyi pénzért pedig nehéz jobb ajánlatot találni.

+1 Redragon S101-BA 4in1

Ha egy jó ajándékot szeretnénk ballagásra, a Redragon Gaming Essential szettje remek választás lehet. A szettben ugyanis kapunk egy billentyűzetet, egy egeret, egérpadot és még egy fejhallgatót is. Mindezt most 33%-kal olcsóbban, 13 411 Ft-ért. Nyilván nem ez a szett az esportolók vágyálma, viszont egy kezdő szettnek tökéletes, amit később lehet majd bővíteni.

×