A tegnap indult Serie A TOTS keretein belül érkezett egy újabb Flashback SBC, Kessié személyében. Lássuk, megéri-e, vagy sem?

Tegnap este elstartolt a FIFA 22-ben a Serie A Team of the Season, amelyen belül több játékos is érkezett, amelyeket SBC-ből, vagy Objective-ből lehet kiszedni. Ilyen az AC Milan középpályásának, Kessié-nek a Flashback lapja is.

Forrás: ACMilan.hu

Az elefántcsontparti játékos a hírek szerint hamarosan búcsút vesz Milánótól, viszont egy Flashback lap erejéig beköszönt a Serie A TOTS alatt, hogy megünnepelje a FIFA 21-es Team of the Season szereplését.

Ha a kártya előállítási költségét nézzük, ár-érték arányban abszolút megéri: jelenlegi ára, ha nem veszünk igénybe fodder-t a klubból, kb 235 000 – 250 000 Coin között mozog. Ezért pedig kapunk egy olyan játékost, amely 4 – 4 csillaggal rendelkezik, fullos a Stamina, 94 az Agression, hihetetlenül jól védekezik, brutálisan passzol, remekül rúg büntetőt, egyszóval minden feltétele alkalmas arra, hogy megállja a helyét egy Serie A összeállításban, mint védekező középpályás, pláne ennyiért. Egyetlen dolog van, ami a hibája, az pedig mindössze egy 70-es kapáslövési érték. Pusztán ennyi. Szóval, amennyiben haboznátok, hogy kiszedjétek-e, nos, ne tegyétek, nálunk határozottan átment a lap és ajánlott mindenki számára, akinek csak beépíthető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Ti kiszedtétek már?

 

Kiemelt kép: ACMilan.hu

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Magyar vonatkozás is van a tegnap jött MOTM lapok között!

 

×