A Cyberpunk 2077: Gangs of Night City tárasasjáték megvalósítása egy Kickstarter projekt keretében indult el.

Az RPG-rajongók bizonyára jól tudják, hogy a Cyberpunk 2077 milyen viszontagságokon ment keresztül. A bejelentés után óriási volt a hype, aztán jött a nagy csalódás. A játék katasztrofális állapotban jelent meg, különösen a korábbi generációs konzolokon. Azonban a játék több asztali szerepjátékot is eredményezett az elmúlt időszakban, szóval mondhatjuk, hogy ihlettel szolgált. Most a CMON Entertainment jelentette be, hogy

legújabb társasjáték-projektje a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City.

Mi az a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City?

A Cyberpunk 2077: Gangs of Night City társasban akár négyen is részt vehetnek. A történet szerint bandavezéreket alakítunk Night City-ben, a területek feletti irányításért harcolva. Ha átvetted az irányítást a Maelstrom, a Tiger Claw, a Valentinos vagy a Voodoo Boys bandák felett, amelyek mindegyikének megvannak a maga erősségei és gyengeségei, már csak a várost kell meghódítani.

A Cyberpunk 2077: Gangs of Night City-t az teszi egyedivé, hogy a területek elfoglalása mellett fontos lesz a választás. Elvileg a játék előrehaladtával bizonyos események megváltoztatják a játékost és a játékosok történetét. Ezzel tehát az is megváltozhat, hogy milyen irányt vesz a játék, illetve a végkifejlet. A fejlesztők hangsúlyozzák, hogy ez nem kampányélmény, hanem inkább verseny.

 

A Cyberpunk 2077: Gangs of Night City a Cyberpunk világának kánonjában játszódik, konkrétan néhány évvel azelőtt, hogy V színre lép. Ez azt jelenti, hogy a játékból ismerős karakterek is feltűnnek majd. A Kickstarter kampány oldalát itt találjátok.

Ezt láttad már?

Jön a Spider-Man Remastered PC-re – Minden State of Play bejelentés

 

×