Többen nézték a horror franchise új évadját, mint a heti top10 összes többi műsorát!

Az angol eredeti nyelvű sorozatok között toronymagasan áll az első helyen a ST negyedik szériája, de az a durva, hogy a május 23-29-e között mért heti top10-ben az összes többi Stranger Things évad is szerepel, így a legnépszerűbb tízes nézettségének több mint kétharmadát ez az egyetlen franchise hozta.

Kép: Netflix

Döbbenetes számok: a legnézettebb angol nyelvű tévéműsorokat 514,9 millió órán át streamelték az előfizetők, és ebből

a Stranger Thing 4 önmagában 286,7 millió órát hozott,

ráadásul úgy, hogy a mért időszakban mindössze három napja szerepelt a kínálatban, hiszen csak május 27-én debütált. A régebbi szériák nézettségét persze az új évad premierje pörgette fel, hiszen három éve vártuk a folytatást, így sok rajongó nyilván újra megnézte az összes eddigi epizódot, emlékeztetőként. Ha ezeket is hozzávesszük, hamar kijön, hogy a fent írt 514,9 millió órából 371,3 milliót, vagyis

a top10 nézettségének kb. 72 százalékát kizárólag a ST-szel töltöttek a nézők.

Igaz, a bátor tinik elképesztően szórakoztató kalandjai a „fejjel lefelébe” küldték mindet, figyelemre méltó a többi produkció nézettsége is. A kínálatban három hete szereplő Az igazság ára még mindig a második helyen áll, 64,82 millió órával, de ennél is dicséretesebb az Ozark záró évadjának teljesítménye, ami több mint 12 hete tartja magát a top10-ben, és most is csak a ST-nosztalgia miatt szorult a 6. helyre, csaknem 22 millió órányi nézettséggel.

Kép: Netflix

Érdemes lesz figyelni a Stranger Things további menetelését, hiszen a negyedik széria utolsó két részét csak július 1-jén teszik fel a Netflix-re. Lesz ötödik évad is – reméljük nem kell rá újabb három évet várni!

Ha nem akarod újranézni az első három évadot, itt 10 percben képbe kerülhetsz, hogy hol tart Tízi kálváriája:

A Stranger Things TELJES SZTORIJA 10 percben (Videó)

 

https://leet.hu/kodak/

×