A Riot Games is elismerte, hogy ráférne egy kis erősítés.

Az elmúlt hetek Valorant frissítései és az azzal járó buffok, nerfek után mindig felmerült Phoenix neve is a közösségi platformokon. Az ügynököt egyre kevesebben választják, nem elégedettek a képességeivel a játékosok. Maga a Riot Games is elismerte májusban, hogy Cypher és Phoenix bizony egy kis erősítésre szorul, már próbálgatják is a lehetséges megoldásokat. 

Az egyik közösségi ötlet hamar elnyerte a játékosok szívét, többen is kiegyeznének a felvázolt tervekkel!

Phoenix Rework Idea from VALORANT

 

Annak ellenére, hogy a bejegyzés még csak pár órája került publikálásra a Valorant subredditen, máris elözönlötték a különféle kommentek. A hozzászólásokat olvasva egy dologban biztosak lehetünk, a játékosok ki vannak éhezve egy Phoenix buffra. Exact_Shoulder_5571 több megoldást is felvázolt, hogy miben lehetne javítani az ügynök ultiját vagy a képességeit.

Az elképzelt Ultimate

  • Az Ultimate egyik nagy hátránya, hogy a sikeres vagy sikertelen akció után Phoenix akár jelentősen le is maradhat a teljes csapattól vagy könnyű célpont lehet ellenfeleinek. A szerző ezt úgy oldaná meg, hogy Phoenix lerakhatna egy spawn pontot az Ultimate közben a bejárt útvonalon, ahová a lejárat után „odateleportálna”.
  • Phoenix molotovját is átalakítaná, egy tűzgolyót vagy Cypher csapdájához hasonlító tűzcsapdát képzelne el a mostani megoldás helyett.
  • A fallal is elégedetlenek sokan: magasabb, gyorsabb és hosszabban tartó falakat javasolna a fenti bejegyzés készítője a jelenlegi állapotok helyett.

A kommentek között rengeteg egyetértő felhasználóra bukkanhatunk, a legtöbb játékos kiegyezne ezekkel a változtatásokkal, míg a többiek alternatív megoldásokat vetettek fel a thread alatt. Szükség is van erre, hiszen már Yoru is megelőzte az egykor kihagyhatatlan ügynököt a pick rate százalékokat tekintve.

Te hogyan alakítanád át Phoenix képességeit?

Mit művel a Riot? 30 hős változik a következő frissítésben, felhúzzák az assassinok sebzését

×