Újabb kiszivárgott hír látott napvilágot az érkező FIFA 23-mal kapcsolatban. Egy ligáról már tudni vélhető, hogy nem lesz jelen a sorozat következő részében.

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy elkezdődnek a szivárogtatások az érkező FIFA 23-mal kapcsolatban. Azt már tudni lehet, hogy június 9-én valami nagyobb volumenű információ-áradat fog érkezni az új részt illetően. Mivel ez lesz az EA és a FIFA utolsó közös munkája, így még nagyobb kíváncsiság övezi a közelgő játékot világszerte.

Forrás: SportsGaming.win

Már tudjuk, hogy a Chemistry-rendszer komoly módosításon esik majd át, valamint bejön a FIFA 23-ba a Cross-Play is, viszont ezúttal most egy olyan hír szivárgott ki, amely az egyik ligával kapcsolatos, mégpedig, hogy nem lesz benne a FIFA 23-ban. Ez pedig nem más, mint a Japán Liga, azaz a J-League.

Nyilván nem ez a bajnokság termelte ki idén sem a nagyobb Walkout-okat, konkrét információ pedig nem áll rendelkezésünkre még arról, hogy milyen okból nem vesznek már részt a következő részben, viszont ez arra is engedhet következtetni, hogy még további kisebb ligák is kimaradnak a FIFA 23-ból.

 

Kiemelt kép: FIFA Infinity

 

Ezt olvastad már?

Itt van ismét a tuti TOTS! – Megjött a garantált Ligue 1 TOTS SBC!

×