A játékosok mindig találnak módszereket a folyamat felgyorsítására.

A Season 3 Reloaded egy új fegyvert is hozott magával a H4 Blixen személyében. Az SMG igazi meta alapanyag, ha a fejlesztők minden hibáját javítják, akkor nem lepődnénk meg, ha hamar ott szerepelne a 10 legnépszerűbb fegyver között. Az ingyenes feloldásához továbbra is küldetések teljesítésére van szükségünk, ezúttal 3 Slide ölést kell végrehajtanunk 15 különböző meccsen.

A játékosok mindig igyekeznek alternatív útvonalakat találni a feloldásra, sok esetben gyorsabbnak és hatékonyabbnak bizonyul a MW, BOCW vagy Vanguard játékok valamelyikében abszolválni a küldetéseket, mint Warzone-ban. Ám sokan vannak, akik az ingyenes móddal játszanak csak és nem rendelkeznek a fenti címek egyikével sem.

Ezúttal egy nagyszerű tipp érkezett a Warzone hivatalos subredditjére!

Quick trick to easily unlock H4 Blixen without owning any of the games from CODWarzone

 

SupraSpain rájött, hogy a fegyverrel kapcsolatos kihívásokat a játék Rebirth Island pre-lobby szakaszában is tökéletesen számolja. Ha sikerült korán bejutnunk, akkor rengeteg AFK játékossal találkozhatunk, hiszen a valódi harc még nem kezdődött el. Meg kell keresnünk ezeket a felhasználókat, majd nemes egyszerűséggel végrehajtanunk a Slide killeket, anélkül, hogy aggódnunk kellene a meccsünk kimenetele miatt.

A hozzászólásokban azt is megjegyezték, hogy a meccset sem kell feltétlenül végigjátszanunk, Solo módban egy könnyed vízbe ugrás segítségével hamar kiszabadulhatunk a menübe és indulhat is a következő próbálkozás. Jelentősen lerövidítheti a fegyver megszerzését a fenti módszerek ötvözése, így hiba lenne nem megpróbálni.

Te feloldottad már a H4 Blixent?

Kicsi ergo vagy nagy szimmetrikus? – Így válaszd ki a tökéletes egeret Warzone mellé

×