Úgy tűnik a 4Chan is megbízható forrás lehet néha.

Múlt héten egy olyan Fortnite screenshot kezdett el terjedni Twitteren, melyen az elkövetkezendő szezon Battle Pass felhozatalának egy részét, illetve a júniusi Fortnite Crew skint is szemügyre vehettük. A kép 4Chanen tűnt fel először, így sokan egyből hamisítványnak gondolták, ám a leakerek nagy része a kidolgozottsága alapján már sejtette, hogy nem kamu szivárgással állunk szemben. Az azonban kétségtelen, hogy semmilyen bizonyíték nem volt arra, hogy valósnak lehessen tekinteni.

Egészen idáig, az Epic Games kedd délután leleplezte az új Fortnite Crew skint!

A fejlesztők ezúttal extra sokáig húzták a júniusi csomag bemutatását, valószínűleg ők is látták a kiszivárgott screenshotot. A felhasználók várták már a nagy leleplezést, hiszen ha stimmel a Fortnite Crew skin a Battle Pass képpel, akkor a többi skin is valós lehet, míg ha nem, akkor egy pillanat alatt hamisítványnak kiáltja ki a közösség a képet.

 

A Mecha Strike Commander Bundle egészen idáig titkosított állományban pihent, így az Epic Games-es dolgozókon kívül senki sem tudhatott a létezéséről. Jól látható, hogy a fenti képen szintén ez a karakter köszönt vissza ránk, az ikon 100%-ig megegyezik a Battle Pass szivárgással. Ezek után nincs is több kérdés, hacsak a fejlesztők nem cserélték ki 1 hét alatt a már rég készen lévő Fortnite buildeket, akkor Darth Vader, Indiana Jones, Snap és a többiek hétvégén megérkeznek a szigetre.

Nézd amíg lehet: Az összes film és sorozat, ami júniusban lekerül a Netflixről

https://leet.hu/gyereknap/

×