Júniusban még többet megtudhatunk a játékról.

Az elmúlt hetekben egyre több pletyka érkezett a Call of Duty következő részével kapcsolatban. Azt már április óta tudjuk, hogy a játék a Modern Warfare 2 nevet viseli és a 2019-es rész folytatása lesz majd. Az Infinity Ward lesz a fő fejlesztőcsapat, ám rengeteg kisebb stúdió is kiveszi a részét a munkából, hiszen az új játék nagyobb jelentőséggel bírhat, mint a Black Ops Cold War vagy épp Vanguard címek. Erre a címre fog épülni a Warzone folytatása is, melyet egyelőre csak Warzone 2-ként ismer mindenki. Felújított játékmotor, új pálya és több új mechanika is várja majd a játékosokat az előzetes szivárgások alapján.

Kiderült, hogy mikor érkezik az újdonság!

 

A Call of Duty hivatalos Twitter oldalán bukkant fel egy körülbelül egy perces videó, melyben rengeteg apró infómorzsát bujtatott el a cég, ám a középpontban egy Modern Warfare 2 designban pompázó hajót láthatunk. A kiadó nem igazán kertelt, már az üzenet szövegében elárulták, hogy 2022. október 28-án érkezhet meg a Modern Warfare 2 a felhasználók gépére és a konzolokra.

Június nyolcadika?

Több kérdés is felmerült a játékosokban. A legfontosabb természetesen az, hogy ezzel egy időben megkapjuk-e az ingyenes Warzone 2 módot vagy egy későbbi időpontban történik meg a teljes átállás. Erre remélhetőleg már június első felében választ is kaphatunk, ám addig be kell érnünk a fenti promóciós videóval.

https://leet.hu/jbl-bt/

×