Az PlayStation különleges eseménye alatt nemcsak játékokat, de kiegészítőket és előfizetéses szolgáltatást is nagy kedvezményeket biztosít Sony.

Úgy tűnik, hamarosan, napokon belül elstartolhat a PlayStation éves Days of Play akciója. Persze az idei Days of Play pontos indulását még nem lehet tudni, különösen mert ez régiónként is eltérhet, de a Twitteren Wario64 nemrég egy promóciós képet osztott mely, amely a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott.

Eszerint a Days of Play 2022 idén május 25-én indul.

 

A Days of Play általában az egyik legizgalmasabb akció a PlayStation-nél, hiszen rengeteg kedvezményt kínál a játékok, DLC-k, sőt az előfizetések esetében is. Ez jó alkalom lehet olyan játékok megvételére, amelyeket már régóta szeretnél.

A játékokon kívül a Days of Play akció jelentős kedvezményeket kínál majd az előfizetéses szolgáltatásokra, sőt egyes kiegészítőkre is. Tavaly például egy ingyenes PS Plus hétvégét kaptunk. Reméljük, hogy az új PlayStation szolgáltatásokról is hallunk valamit.

A Days of Play egyébként az egyik legnagyobb nyári event a gaming világban, persze az olyan események mellett, mint az E3. Persze a COVID miatt ez mostanra teljesen átalakult. Az E3-mat törölték, az Xbox és a Bethesda júniusban külön bemutatóval készül, Geoff Keighley pedig megerősítette, hogy a Summer Games Fest nagyjából ugyanebben az időszakban lesz.

A PlayStation még nem jelentett be friss State of Play-t vagy játékbemutatót a nyárra – de valószínű, hogy a Days of Play alatt lesz legalább egy State of Play játékleleplezés is.

Te várod már?

Gamerek, csillogás, nyertesek – Ilyen volt a SamsunGGamer Nights 3.0

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×