Hamar lebuktatták a kollaborációt a leakerek.

Pac-Man a Namco játéka, amelyet 1980-ban adtak ki játéktermekbe, és később különféle platformokra. Az évek során igazi klasszikussá vált, a világ legismertebb játékai között emlegethetjük. A játék egy labirintusban játszódik, amelyben egy kis sárga fejet kell irányítani. A cél az, hogy a pontokat megegye és elkerülje a négy szellem ellenséget, amelyek el akarják kapni Pac-Man-t. Vasárnap ünnepelte 42. születésnapját az első játék, a hivatalos Fortnite fiók sem felejtette el felköszöntetni Twitteren a játék oldalát.

 

Természetesen egyből beindultak a találgatások, hogy talán nem is véletlenül tették ezt az Epic Games marketingesei. A Fortnite fejlesztői nem arról híresek, hogy bármi ok nélkül történne a játékban vagy a közösségi csatornáin, így sokan maguk előtt láttak egy együttműködést.

Igazuk is lett, hamarosan érkezik a Fortnite x Pac-Man!

FORTNITE X PAC-MAN CONFIRMED! (Via: @oo0Sheena0oo & @Lucas7yoshi) from FortniteLeaks

 

A veterán leaker, Lucas7yoshi talált rá a kollaboráció információval foglalkozó japán weboldalra. Shiina sem hagyhatta annyiban, tovább kutakodott az oldalon, hogy bővebb leírást kapjunk az együttműködés részleteiről. Hétfő délutánra kiderült, hogy a klasszikus formában biztos nem találkozhatunk az ikonikus sárga fejjel, meglehetősen nehéz is lenne átültetni a játékba.

Valószínűbb, hogy PAC-MAN designt felvonultató ruhákban mászkáló karaktermodelleket kapunk majd, nyolc új Outfit sem elképzelhetetlen. Június 2-án érkezhetnek meg a skinek az Item Shopba, éppen egy-két nappal a szezonvégi esemény előtt.

Hamarosan építésmentes kompetitív módok érkezhetnek Fortnite-ba

https://leet.hu/jbl-bt/

×