Aztán ki tudja? Lehet a multiverzumokban való lófrálás közben még Son Gokuval és Vegitával is találkoznak majd… vagy nem.

Rick és Morty interdimenzionális kalandjai őrületes sebességgel hódították meg a világot, úgy pedig a popkultúrát, aminek hatására egyre több formátumban próbálja ki magát az alkoholista feltaláló és ügyefogyott unokája. Találkozhatunk velük társasjáték formában, de egyre-másra jelennek meg az újabb vaskosabb képregényes kötetek, most pedig egy újabb, bár nem olyan nagyon távoli műfajban próbálhatják ki magukat – újfent.

A méltán népszerű sorozat fölött bábáskodó Adult Swim és a Warner bejelentette, hogy egy teljesen új és önálló Rick és Morty anime-sorozat van készülőben, ami ugyan valamelyest kapcsolódni fog a központi szériához, de teljesen új történeteket fognak benne elmesélni.

A Rick & Morty: The Anime címen készülő új sorozat alkotója pedig nem más lesz, mint a szuperlelkes Takashi Sano, aki a „Rick and Morty vs. Genocider” és a „Summer Meets God (Rick Meets Evil)” című rövid, alig 10 perces animéket korábban bizonyította a stúdiónak a formátum létjogosultságát. Ez egyben azt is jelenti, hogy nagyjából már sejthetjük, hogyan fog kinézni az új széria (lentebb megnézheted), és bizony nincs okunk félni.

Az anime első évada (már ha lesz belőle több) 10 epizódból fog állni, és az Adult Swim felületein túl HBO Maxra fog felkerülni, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudni. 

 

De nem csak a Rick & Morty kap egy új sorozatot:

25 év után megújult sorozattal tér vissza a legendás Al Bundy és családja

 

https://leet.hu/major/

×