Ezúttal sem maradhat el a Season frissítést követő bónuszhét.

Az már régóta bevett szokás az Activisionnél, hogy a Season frissítések után 1-2 héttel ingyenes Vanguard hétvégét és különféle XP boostokat aktivizálnak, hogy megünnepeljék az újdonságokat. Ezúttal sincs ez másképp, ám az ingyenes időszak viszonylag sok ideig tart majd, illetve gyakorlatilag az összes létező XP szerzési lehetőség dupla mennyiséggel fogja ellátni a játékosokat.

Egy hétig Vanguardozhatunk, holnap már nyílnak is a szerverek kapui!

 

A Call of Duty fejlesztői és a játékokkal foglalkozó híroldalak kedd este jelentették be, hogy május 18-ától elstartol az ingyenes hét. Pontos időzónát nem adtak meg a hivatalos bejegyzésben az Activison marketingesei, ám feltételezhetjük, hogy továbbra is am megszokott PT-t használják. Amennyiben így van, akkor magyar idő szerint 19:00-tól veszi kezdetét az ingyenes Vanguard Multiplayer időszak, mely egészen május 24-éig tart majd.

A Warzone Trello oldalán azt is felfedezhettük, hogy elképesztő, minden szintet átölelő XP boost is aktív lesz a promóció ideje alatt. Dupla XP, dupla Weapon XP, dupla Battle Pass XP és dupla Operator XP várja majd a játékosokat. Az Operation Monarch LTM alapból könnyebb utat biztosított a fegyvereink és Battle Pass szintünk fejlesztésére, ám a fenti szorzókkal megfűszerezve még gyorsabban letudhatjuk a szintezést. Az XP szorzók egy hétig, május 25-éig lesznek aktívak, így mindenképp érdemes kihasználni az elkövetkezendő időszakot.

Eladható skinekkel érkezhet a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 – Így működik majd

https://leet.hu/major/

×