Régóta várták már a rajongók Ali-A saját outfitjét.

Aki kicsit is otthonosan mozog a Fortnite világában, az biztosan találkozott már Ali-A nevével. A brit tartalomgyártó fő YouTube fiókja 17.5 millió feliratkozóval rendelkezik, így egyértelműen a legnagyobbak között tarthatjuk számon. Ezért is volt érdekes, hogy több, kisebb eléréssel rendelkező videós kapott már Icon skint, míg Ali-A továbbra is csak a sokak szerint róla mintázott „Guild” outfittel rótta a Fortnite szigetét.

Ennek vége, napokon belül érkezik a dedikált Ali-A skin!

 

A tartalomgyártó vasárnap este adhatott ízelítőt a rajongóinak, ám a skinnel kapcsolatos előkészületek már pár nappal előtte elkezdődtek. Külön Creative pályát is szentelt az újdonság leleplezésének, illetve YouTube-ra is készített egy Guild skintől elbúcsúzó videót.

Az Epic Games grafikusai ezúttal sem fogták vissza magukat, a több stílussal kecsegtető outfit mellé érkezik Wrap, Glider, Emote és csákány is. Magyar idő szerint május 20-án, a hajnali Item Shop frissítéskor kerülnek be a kozmetikai tárgyak a játék felhozatalába. A játékosoknak ezúttal is lehetőségük van megszerezni a skint teljesen ingyen és bérmentve. Az Ali-A Cup névre hallgató verseny május 18-án, 19 és 22 óra között kerül megrendezésre, a legjobb 1200 európai páros zsebeli be az Outfitet és a Back Blinget. A szerényebb tudással rendelkező felhasználók 8 pont megszerzése után egy Spray-jel gazdagodnak majd.

A héten megérkezik az Intel FPS növelő megoldása – “Mindenki” élvezheti majd

https://leet.hu/major/

×