Nem csak a FIFA 22-ben zajlik jelenleg az élet a PL TOTS tegnapi érkezésével és a TOTS Swap megjelenésével. Lássuk, mi történt a mai napon a FIFA 21-ben?

 

Ismét egy kis nosztalgiázással érkeztünk Hozzátok. Ezúttal a FIFA 21, azaz az előző rész kerül a középpontba, ugyanis 1 évvel ezelőtt, a mai napon nem akármilyen tartalommal érkeztek a készítők.

Forrás: Archyworldys

Ezen a napon, azaz május 7-én este köszöntött be a La Liga TOTS brigádja, nem is akármilyen nevekkel: Messi, Suárez, Varane, Oblak és Benzema vezetésével nagyon ütős csapatot kaptunk a tavalyi évben. Az argentin szupersztár ekkor még a Barcelona csapatát erősítette, valamint Varane is még a Real Madrid védőjeként volt jelen a spanyol bajnokságban. A francia védő lapja egyébként szenzációsra sikerült (véleményünk szerint), idén is maximálisan megállná a helyét, habár a FIFA 22-ben már robbantott a Flashback lapjával. Rajtuk kívül persze több játékos is kapott a meglévőnél jóval magasabb értékelésű kártyákat. Nos, íme a FIFA 21-es La Liga TOTS kerete, ami a mai napon érkezett:

Szerintetek jobb lesz az idei La Liga TOTS keret, mint az idén érkező?

 

Kiemelt kép: EA

 

Ezt olvastad már?

Egy kis segítség – Jelenleg ezek a Token-ek elérhetők a TOTS Swaps-ban

×