Bivalyerős új fegyver érkezett a tegnapi frissítéssel – mutatjuk hogyan férsz hozzá!

Az új Cold War frissítéssel megérkezett a nagy erejű UGR SMG, ami a Warzone-ban és a Black Ops Cold War-ban egyaránt elérhető.

Itt egy kis segítség az unlock-hoz, és a kipróbálásához.

A Warzone SMG Meta harmadik évadjának update-je eddig nem igazán kavarta fel az állóvizet: továbbra is az Owen Gun és az MP40 maradt a legnépszerűbb, viszont az UGR végre komoly vetélytársuk lehet – mutat rá a Dexerto. Nézzük hogyan férsz hozzá!

Fotó: Activision

A Nikita AVT-hez és az M1916-hoz hasonlóan az UGR is egy játékon belüli küldetés teljesítése után válik hozzáférhetővé. Ez itt

15 különböző meccsen, SMG-vel elért kill-t jelent, olyan játékosokkal szemben, akiket a Spy Plane, az UAV, vagy a Field Mic leplezett le.

Persze kb. semmi sincs, amit pénzzel ne lehetne megoldani: a Lazar Operator kiegészítő megvásárlásával (2,400 CoD Points) anélkül is feloldható a Dealmaker UGR Blueprint , hogy bármilyen kihívásban részt vennél.

Fotó: Activision

A statisztikák alapján elég egyedi eszközzel gazdagodott a WZ és a BOCW: a víz alatt is remekül használható, 5.66 mm-es UGR teljesen automata, mégis közelebb áll a KSP 45 erejéhez, mint ketagóriájának bármely más fegyvere, viszont jár némi kompromisszummal, például a tüzelés gyorsasága terén.

Screen: More JGOD

Nem tudni, hogy ez lesz-e a fegyverek új királya, de kétségtelenül hoz némi vérfrissítést, aminek már éppen ideje volt!

Ja, és Te levizsgáztál már?

Caldera és Rebirth a második otthonod? – Most bebizonyíthatod a Warzone érettségin

https://leet.hu/shop/white-shark/

×