Ha olcsón akarsz sci-fi, horror és thriller filmeket és sorozatokat nézni teljesen magyarul egy teljesen magyar streaming szolgáltatásból, akkor a Scream! pontosan neked készült.

Az egyre gyarapodó, jellemzően nagyobb nyugati vállalatok által üzemeltetett streaming szolgáltatások közé újfent egy teljesen magyar vállalkozás is becsatlakozott, ami egészen remek áron kínál hozzáférést egészen konkrét műfajok filmjeihez és sorozataihoz.

A Scream! mint Magyarország legelső horror-thriller-sci fi streaming szolgáltatójaként aposztrofálja magát, ami nemcsak kifejezetten olcsón, hanem felhasználóbarát módon, egy egyszerű és átlátható módon kínál hozzáférést megannyi alkotáshoz. Ezeket pedig a zsánerek egy elhivatott és lelkes csapatba tömörült rajongói válogatják, így lehet, hogy a legkisebb költségvetésű – ZS-kategóriás, vagy egyenesen trash (<3) – filmeket, és műfaji csemegéket is találtunk a kínálatban.

Itt olyan zseniális filmekről beszélhetünk, mint például a Sharknado, az Emborg, a Sétáló agyhalottak, a Juan a Zombivadász, az Oldboy, a Fehér Éjszakák, vagy a Talpig fegyverben. Ha ezek nem lennének elegek, akkor bőven találunk még magunknak való pattogatott kukorica pusztító remekműveket az olyan stílusosan elnevezett kategóriákban, mint a MINDF*UCK, a HOLY SH*T, a BELEK MINDENHOL, a SZIA URAM, TUDOMÁNYOS FIKCIÓ ÉRDEKEL?, vagy a HALOTTAK, DE NEM ELÉGGÉ.

Hozzá kell tenni, hogy mindent teljesen lokalizálva, magyar szinkronnal lehet megnézni.

Oké, de mennyi az annyi?

 

A Scream! egy hónapra mindösszesen csak 990 forintot kér el az előfizetőtől, amivel jelenleg az országban elérhető legolcsóbb streaming szolgáltatás a Prime Video mellett. A legtöbb platformhoz hasonlóan a magyar szolgáltatás is kínál próbaidőt, ami egy hetet jelent teljesen ingyen, mielőtt elkérnék érte a fagylaltpénzt.

Üröm az örömben, hogy mindennek az az ára, hogy egyelőre csak böngészőből lehet használni, a natív mobilos alkalmazás még fejlesztés alatt áll. Ezt ugyan még nem teszteltük le magunk, de a Scream! GYIK oldalán azt állítják, hogy okostévéken is működik a dolog, akkor azt egyszerű hostinggal meg lehet oldani, esetleg talán Chromecast segítségével. A szolgáltatást egyébként az EU-n belül bárhol el lehet érni, illetve bármikor lemondható az előfizetés is.

A lelkes magyar csapat azt ígéri, hogy a jövőben még több tartalommal töltik fel a Scream!-et, ha pedig semmiképp sem akartok lemaradni semmilyen újdonságról, akkor a szolgáltatás Facebook-oldalát mindenképpen érdemes bekövetni.

Mennyibe kerülne összesen, ha minden streaming szolgáltatásra előfizetnél?

 

https://leet.hu/samsungssd/

×