Egy lista bemutatja, hogy mennyibe kerülnek a világ legdrágább laptopjai. Ezek közül mi most megmutatjuk a világelsőt.

Ha drága laptopokról beszélünk, akkor valószínűleg mindenkinek az erős teljesítményű gamer laptopok jutnak eszébe, már csak azért is, mert az igazán jó hardver egyre drágább a piacon. Aki szeretne jó teljesítményt, annak mélyre kell nyúlni a zsebben. Ennek ellenére az az igazság, hogy az igazán magas árat nem mindig a minőség és nem is a teljesítmény határozza meg. Hanem a név, a presztízs és persze, hogy milyen díszítést kap az a laptop.

A legdrágább laptopok nem milliókat, hanem milliárdokat érnek.

Nemrég a Slashgear.com készített egy listát a világ legdrágább laptopjairól, melyet érdemes átböngészni azoknak, akik úgy érzik, túl sokat fizettek a mostani gépükért. A listán olyan laptopok találhatók, amelyek minden határt áttörtek az ár tekintetében, persze okkal. Íme, az első helyezett a listán.

A világ legdrágább laptopja

A lista első helyén az MJ Swarovski és Diamond Studded Notebook áll, ami a legdrágább laptop az MJ 777-esek közt, és a valaha eladott legdrágább laptop a világon. Az laptop háza fekete-fehér gyémántokkal tűzdelt, arannyal díszített. 2010-ben nyerte el világ legdrágább laptopja címet, és azóta is tartja magát az első helyen. A laptop tömör arany egérrel jelent meg, az elektronikájára 10 év garancia jár, de a laptopot körülvevő ékszerekre az MJ egy életre szóló garanciát vállal.

Ára három és fél millió dollár, nagyjából 1,2 milliárd forint.

A laptop specifikációját egyébként nehéz megítélni, mert az attól függ, hogy mit szeretnénk bele. Az MJ ugyanis vállalja, hogy igényre szabja a hardvert, ám ennek a költsége 500 és 5 millió euró között mozoghat. A kiszállítás ugyanakkor ingyenes.

Neked bejön ez a laptop?

Felkötheti a gatyát a Chrome – Ingyenes beépített VPN-t kap a Microsoft Edge

 

https://leet.hu/samsungssd/

×