Javában zajlik az idei Team of the Season, viszont nem feledkezhetünk el a nosztalgiázásról sem. Most megmutatjuk, mi történt a mai napon, de még a FIFA 20-ban!

Korábbi cikkeinkhez hasonlóan, most is a nosztalgiázásé és a visszatekintésé lesz a főszerep. Ezúttal azt nézzük meg, hogy mi is történt a mai napon, de 2 évvel ezelőtt, a FIFA 20-ban.

Forrás: YouTube

Nem történt akkor sem más dolog, mint hogy javában pörgött a Team of the Season, annyi különbséggel, hogy az ezt megelőző napokon már több játékos is elérhető volt, mivel hamarabb is kezdték abban az évben a TOTSSF Promo-t. Míg idén a Premier League TOTS lapokra egészen május 6-ig kell várnunk, a FIFA 20-ban a mai napon, azaz május 1-jén hozták nyilvánosságra, így akkoriban ezekben az órákban már azon izgulhattunk, hogy éppen melyik brutális lap fog kiesni a csomagból. Abban az évben még nem szűkölködött a játék 99-es speciális lapokkal, ugyanis De Bruyne és Van Dijk a legmagasabb Rating-et kapták, szóval voltak ám már akkor is szép számok a játékosok nevei mellett. De nem szaporítjuk tovább a szót, nézzetek rá Ti is, hogy milyen PL TOTS lapok jöttek 2 éve a mai napon:

Ti kiket használtatok közülük a csapatotokban?

 

Kiemelt kép: AVA360 Gaming Video

 

Ezt olvastad már?

Ejnye, EA! – Ezúttal a FUT Champions lett az újabb áldozata a hiba-cunaminak!

×