A világ teljes népességének 25%-a minden nap bejelentkezik és használja a Facebookot. Íme, hány milliárd embert jelent ez.

Nagyon nehezen lehetne ma már olyan fiatalt találni a fejlett országokban, aki ne tudná, hogy mi az a Facebook. Valóban az évek alatt nagyon sok ember, vállalkozás, cég életének fontos és elengedhetetlen része lett. De sosem gondolunk bele abba, hogy vajon mellettünk hány ember indítja el a Facebookot naponta. Nem kevesen, így érdekes elképzelni, hogy a Meta mekkora mennyiségű embert szolgál ki végtelen adattal, nap mint nap. A Meta legfrissebb pénzügyi adataiból kiderült,, hányan használják naponta a Facebookot.

A világ népességének negyede, vagyis a Földön élők 25%-a minden nap bejelentkezik és használja a Facebookot.

A számok azt mutatják, hogy többen használják a Facebookot, mint valaha. Rekordszámú, 1,96 milliárd ember használta a Facebookot napi szinten 2022 januárja és márciusa között. Ez jelentős, 4,4%-os éves növekedést jelent a felhasználók számában.

2020-as adat szerint 7,753 milliárd ember él a Földön. Ebből 1,96 milliárd Facebookozik napi szinten.

„A Facebook napi aktív felhasználóinak száma 1,96 milliárd volt, 4%-kal, azaz 82 millióval több, mint tavaly. Európában az aktív felhasználók száma valamivel csökkent, ami köszönhető az orosz felhasználók elvesztésének, miután a kormány az országban blokkolta a Facebookot. Várakozásaink szerint ez a tendencia a második negyedévben is folytatódni fog, valószínűleg globális felhasználócsökkenést okoz” – írta a Facebook.

Te is naponta Facebookozol?

Te is szereted? – Hivatalosan is ez a szuperhős a legnépszerűbb a világon

 

https://leet.hu/samsungssd/

×