Boldog Nemzeti Szuperhős Napot mindenkinek! Igen, valóban létezik ilyen nap, és azt is tudjuk, melyik hős a világon a no. 1.

Tegnap, azaz április 28-án volt a Nemzeti Szuperhős Nap, amit a Marvel alkalmazottai 1995. április 28-án hoztak létre, hogy megünnepeljék mindenki kedvenc szuperhősét. Ez csak a szuperhősöknek szól – mindannyian tudjuk, hogy a gonoszok nem érdemelnek egy saját napot. Természetese mindenkinek más a kedvenc szuperhőse, de van egy favorit.

Kiderült, hogy hivatalosan ki a világ kedvenc szuperhőse.

Mielőtt mindenki szkeptikus lenne, az eredmény egy tanulmányból származik, amelyet a Zavvi cég végzett. Megvizsgálta, hogy az egyes szuperhősökre átlagosan mennyi Google-keresés indult havonta az elmúlt évben.

Havi több mint 5 100 000 kereséssel Pókemben a világ kedvenc hőse.

A második helyre került Batman, 3 400 000 átlagos havi kereséssel, őt követi Superman 2 000 000-rel. Közvetlenül mögötte Amerika Kapitány 1 900 000 kereséssel, Hulk pedig 1 800 000 kereséssel az ötödik helyen áll.

Talán nem túl meglepő, hogy a Pókember és a Batmankerült az élre, hiszen mindketten egész jó filmeket kaptak az utóbbi időben. Mindegyik egész jó fogadtatást kapott. A Zavvi is megjegyzi, hogy ez kifejezetten köszönhető Tom Holland hősértelmezésének.

Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy abból a milliónyi keresésből hányat indított az a srác, aki 292-szer nézte meg a No Way Home című filmet.

Egy rajongó 292-szer nézte meg a Pókember: Nincs hazautat – rekordot is döntött

 

https://leet.hu/samsungssd/

×