Különleges kollaboráció keretében beszélget a LEET és a GAMESTAR szerkesztősége a gaming világról, a kéthetente megjelenő podcast során.

Magyarországon az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbb lett a gaming kultúra, miközben számos közösség jött létre. Több generáció nőtt fel és a gaming világ is fejlődésen ment keresztül, illetve fejlődik ma is. A hazai gaming és geek közösség is tovább növekszik, amit a különböző online médiumok igyekeznek követni és képviselni. Így most egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szerkesztőség és egy fiatalokat megszólító viszonylag új csapat osztja meg tapasztalatait, közös kezdeményezés során.

Indul a GameStar és Leet közös podcastja, a Heti Meta.

Talán még nem is nagyon volt példa arra, hogy két magazin ilyen együttműködést indítson, ám a Leet és a GameStar régóta kereste egymást, hogy valamilyen közös projekt induljon. Így jöhetett létre a Heti Meta nevű podcast-műsor terve, aminek célja, hogy kibeszéljük a gaming és tech világot érintő híreket, jelenségeket és fontos témákat.

A Heti Meta egyelőre kéthetente lesz látható a Leet és a GameStar Hungary Youtube csatornáján, váltott megjelenéssel. A műsorok később nem csak videós, de hang formában is elérhetők lesznek az ismert platformokon. Az első adás most szombaton (04.30) lesz, először a Leet Youtube csatornáján, a reggeli órákban.

A Leet és a GameStar munkatársai megpróbálnak utánajárni, miért ilyen feneketlen Elon Muskról pénztárcája, de arra is kísérletet teszünk, hogy kiderítsük, hogy sikerült ennyire elbaltázni a legendás Postal sorozat legújabb részét. Szó lesz a Neocore új játékáról, a legendákat felelevenítő King Arthur Knight’s Tale-ről, de megünnepeljük a Morrowind 20. éves évfordulóját is. Sőt, a Resident Evil 2 Remake fanszinkronja külön említést érdemel.

Büszkék vagyunk arra, hogy létrejöhetett ez a közös együttműködés, és szívből reméljük, hogy mindenkinek kellemes élmény lesz a podcast követése. Várunk mindenkit tehát az első adással április 30-án, elsőként a Leet Youtube csatornáján. Te ott leszel?

×