Néha jó dolog kicsit nosztalgiázni, főleg most, hogy javában zajlik a bemelegítés a TOTS-ra. Most olyasvalamit hoztunk, ami a mai napon történt, de még a 2020-ban.

Egy kis nosztalgiázással érkeztünk hozzátok ebben a cikkben. 2020-t írunk. Ezen a napon, vagyis április 24-én már jócskán szállingóztak az első Team of the Season lapok a játék ezen szakaszában.

Egészen pontosan az EFL Team of the Season So Far brigádjából hoztunk egy olyan lapot ami pontosan ma 2 éve, hogy megérkezett a játékba és igencsak sokan akarták a csapatukban tudni. Ez a játékos pedig nem más, mint

Kalvin Phillips

Forrás: Manchester Evening News

A Leeds – ami azóta Premier League-ben szerepel – akkoriban még az angol másodosztályban küzdött a feljebbjutásért, így került az ő lapja az EFL TOTS csapatba. Ráadásul elég brutális lapnak volt tekinthető, védekező középpályás poszton kiváló értékekkel rendelkezett, szóval egyértelmű volt, hogy ha valaki angol játékosokból képzelte el a keretét, akkor kötelező volt beépíteni. Nos, nosztalgiázzatok kicsit ti is, így nézett ki a FIFA 20-as speciális lapja:

Ti megszereztétek akkoriban?

 

Kiemelt kép: Mein MMO

 

Ezt olvastad már?

Ti kit választanátok? – Itt egy OTW Player Pick a jövőből!

×