A Fülöp-szigeteki Facebook csoportokban terjedő hír igaznak bizonyult.

2020 augusztusában bukkant fel egy Valorantos gameplay videó YouTube-on. Hamar nagy sikerre tett szert, de nem azért mert hibátlan lövéseket vagy eszméletlen durva 1v5 szituációkat láttunk volna. Az egyik játékos, azóta sem egyértelmű, hogy trollkodásból vagy tényleg teljesen ártatlanul Sage helyett Jett segítségét kérte a feltámasztásához.

 

A videó népszerűsége azóta sem csökkent, már tavaly elérte 4 millió megtekintést is. Közösségen belül rengeteg Reddit vagy épp Twitter thread alatt is felbukkan heti szinten a mondat. A Riot Games sem mehetett el szó nélkül a dolog mellett, 2021 márciusában Spray formába öntötték a mémet. Jett egy Sage orbot tart a kezében, s közben erősen gondolkodik, hogy mihez is kezdjen vele.

 

Hétvégén ismét felkapott lett a történet, ám ezúttal nem egy vidám dolog miatt. Lance „Finest” Arcilla, az ikonikus mém „atyja” sajnos tragikus hirtelenséggel, 21 éves korában elhunyt. Először a Fülöp-szigeteki Valorant csoportokban kezdett terjedni a szomorú hír, majd később a családból többen is megerősítették a tragédia valódiságát. A körülményeket nem nevezték meg, így egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a fiatal Valorant játékos halálát. A közösség természetesen egyből a Riot Games felé fordult, azt javasolják, hogy valamilyen in-game módon (új Spray, esetleg pályaelem) a cég is emlékezzen meg Lance-ről.

Nyugodjék békében!

×