Gyorsan reagált a Ubisoft.

Múlt héten, kedd délután érkezett meg a Rainbow Six Siege soron következő frissítése a játék tesztszervereire. Az update mérete talán még kisebb is a megszokottnál, ám több olyan változást is elhozott magával, mely nagy jelentőséggel bírnak a játékmenetre. Több Operatorhoz is hozzányúlt a Ubisoft és az egyik alap Gadget sem maradt módosítás nélkül.

Győzött a közösség, az egyik nerfet visszavonta a Ubisoft!

 

A patch notes világosan kiemelte, hogy Smoke képessége ezentúl sebezni fogja az Operatort magát is, melyre azonnal hevesen reagáltak a játékosok. Úgy tűnt, hogy a fejlesztők egy ideig nem is foglalkoznak a visszajelzésekkel, ám hétvégén a hivatalos Rainbow Six Siege fiókon bejelentették, hogy visszavonják a Smoke nerfet, továbbra sem sebzi majd saját mérges gáza. 

Előfordul, hogy a fejlesztők elképzelése és belsős tesztjének eredménye nem feltétlenül egyezik a szélesebb körben tapasztaltakkal, melyre csak a tesztszerveres frissítés publikálása után lesz lehetőség. Öröm látni, hogy a Ubisoft ilyen szinten odafigyel a játékosok visszajelzéseire és még az éles szerverre való kerülés előtt változtat a kitűzött fejlesztéseken. Azt is megígérték, hogy tüzetesebben átvizsgálják az LMG fegyvereket érintő aggodalmakat és igyekeznek megfontolni a közösség tanácsait a fegyverkategóriával kapcsolatban.

Szerintetek jó döntés volt visszavonni?

Egy alap Gadgetet is buffoltak fejlesztők – Íme a R6S Y7S1.2 változásai

×