Itt az ideje, hogy letedd a meta fegyvereket, és válassz egy olyan fegyvert, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak mások.

Amikor a Warzone Season 2 Reloaded-ben AR-t kell választani, a közösség nagy része a Cooper Carbine vagy az Automaton felé húz, amelyek rendkívül magas választási arányt tartanak fenn.

Sajnos ezeknek a fegyvereknek a népszerűsége miatt sok más AR-t figyelmen kívül hagytak, pedig néhányuknak megvan a lehetősége, hogy felvegye a versenyt a legjobbakkal.

Egyik ilyen a Grav, és a népszerű Warzone YouTuber, TrueGameData szerint ez egy „rejtett gyöngyszem”, amely a megfelelő felszereléssel a legjobbak közé kerülhet.

Lenyűgöző sebzési tartományával és halálos TTK-jával tökéletes AR az ellenfelek közepes és nagy távolságból történő darálására Calderán.

Mivel a Grav 30 alapsebzést okoz a testre, és a játékosok összesen 300 életerővel rendelkeznek standard BR-ben, TrueGameData felvázolja, hogy a fegyver rendkívül hatékony TTK-val rendelkezik, mivel egyetlen sebzés sem vész kárba, amíg a lövések célba érnek.

Íme a videó és a loadout :

 

  • Muzzle: Suppressor
  • Stock: Raider Stock
  • Magazine: 50 Rnd
  • Optic: Microflex LED
  • Laser: Tiger Team Spotlight

Ezt a loadoutot érdemes párosítani egy meta sniperrel, hogy minden távolságban képesek legyünk harcolni.

Természetesen, ha inkább nagy távolságokra szeretnéd használni a Grav-ot, akkor javasoljuk az Axial Arms 3x, az Agency Suppressor, a 21,3″ Task Force és a Field Agent Foregrip használatát. Ilyenkor érdemesebb egy SMG-t párosítani vele.

Tehát ha a Calderába ugrasz, és ki akarsz próbálni egy új AR-t, amelyet nagyon ritkán használnak a játékban, itt az ideje, hogy kísérletezz a Grav-val, és teszteld ezt a „rejtett gyöngyszemet” az egyik meccseden.

Íme mivel játszhattok ezen a héten:

Vér tapad a pénzünkhöz – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk egy hétig

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×